Světy Postavy Diskuse Uživatelé Podpoř Přihlásit

Princess of the Prison Flames Astaroth

Princess of the Prison Flames Astaroth
(1 hlasů)
100%
přihlaš se a hodnoť
Věk
Neznámý
Pohlaví
Žena
Druh
Pekelný démon
Titul
Astaroth, Princezna ohně, Dark Sun
Role
Hlavní
Karma
spoiler (zobraz kliknutím)Neutrální
Autor
Princess of the Prison Flames Astaroth, známá hlavně jen jako Astaroth, je jednou z vedlejších záporných postav světa Taimanin. Jedná se o vůdce pekelných démonů, avšak v Action Taimanin velí i Succubam. V AT je novou hratelnou postavou.

Osobnost

O Astaroth se dá říct, že má celkem zlou povahu, je arogantní, krutá, sobecká a sadistická. Dá se říct, že hledá muže, který je silnější než ona, hledá ho však v lidském světě, jelikož démoni jsou slabší než ona. Samotná Astaroth vládne jednomu království v Temném světě (svět démonů). Astaroth se nemusí s Edwinem Blackem, i když v AT spolu uzavřeli smlouvu, ve které pro Astaroth chvíli pracovala Noah Brown. Avšak též uzavřela smlouvu s UFS, ve které Astaroth slíbila, že se k Americkým základnám nebude přibližovat. Astaroth též neprojevuje slitování s lidmi, nebo démony, kteří prosí o život. Avšak na druhou stranu ušetří život těm, kteří se projeví jako ti, kterým se nedá zlomit vůle.

Přesto, že jde o v celku zlou osobu, její největším kladem je, že nechce vládnout ani světu, ani ho zničit, nebo zničit vesmír. Jde tak spíše o postavu jež se hýbe mezi neutrální a zlou, která sice svým protivníkům pro své pobavení ublížuje fyzicky (pomocí ohně). Má však svoji čest a když jsou k ní lidé hodní, ona nemá důvod na ně útočit. Též se snaží chovat elegantně. I když jde o velice starého a mocného démona, projevila Astaroth velký zájem o jistého mladého Taimanin - Kotaro Fuuma, vidět je to hlavně v AT, kde Astaroht si s Kotara dělá srandu a škádlí ho. V pozdější fází hry AT se Astaroth rozhodne, že půjde proti Nomad a Edwinovi Blackovi a to za každou cenu.

Astaroth se dá nazvat velice nádhernou ženou, která toho moc na sobě nemá, její oblek je v celku odhalující, má rudé vlasy a žluté oči, její zorničky jsou při tom zúžené. Má též zuby, které vypadají jak od ještěrky a velice dlouhý jazyk. Její oblek je též rudý.

Schopnosti

Astaroth je velice mocná, patří k těm nejmocnějším démonům a bytostem světa Taimanin. Je si vědoma, že Taimanin vesmír byl několikrát restartován a ví, že Taimanin je multivers. Její síla je však hlavně oheň, který ovládá naprosto neomezeně. V AT Astaroth neustále levituje nad zemí.

Zajímavost

Astaroth má několik oficiálních obrázků, ve kterých vypadá jako malá holka - tohle vedlo ke spekulacím. Teorie jsou dvě, první říká je že dospělá Astaroth je vlastně jen iluze, kterou vytvořila pravá Astaroth. Druhá teorie tvrdí, že jako malá holka vypadá, když Astaroth ztratí svoji moc. Třetí vede k tomu, že prostě se někdy setkáme s mladou Astaroth. Nikdy však v žádné hře dětská Astaroth nikde vidět nebyla, proto zůstává jen koncept.

Její loli vzhled se nakonec skutečně objevil poprvé až v Action Taimanin, pod jménem Dark Sun. Zde vypadá trochu jinak, a tehdy žila na Zemi, jako bohyně slunce.
Autoři popisu: HellShock; -
Blízcí

pro MÉNĚ REKLAM se přihlaš a komentuj postavu Princess of the Prison Flames Astaroth

přidal: HellShock
Další ze světa
Orobas
208 zobraz
Queen Arachnea
147 zobraz
Ragnarok
330 zobraz

Všechny postavy

Hodnocení uživatelů

HellShock - 100%





Postavy.cz © 2008-2024 | kontakt | pomoc | vypnout náhledy
Původní texty, obrázky, nebo zdrojový kód těchto stránek nesmí být bez souhlasu šířeny.
Tento web používá soubory cookie, přítomností zde s tím souhlasíte.


Načtení stránky za 0 - 0.0527