Lukáš Doudera  Třiadvacetiletý obránce, jehož bratr Milan nastupuje v Třinci a patří i do reprezentace, ještě loni nastupoval za extraligový Litvínov a Vítkovice. Prošel však taky několika prvoligovými kluby a letos hraje za Třebíč. Na kontě má už sedm asistencí a je nejproduktivnějším obráncem týmu. 
 Václav Krliš  Zatím nejproduktivnější hráč týmu. Václav Krliš dříve hrával za Slavii či Ústí nad Labem a nastupoval i ve druhé lize. Už loni ale patřil Třebíči a do statistik si připsal 13 bodů za sedm branek a šest asistencí. Tuto metu ale letos pětadvacetiletý útočník určitě překoná - vždyť už teď má bilanci 7+5. 
 Michal Vodný   Jen o bod méně než Krliš má na kontě Michal Vodný. Třicetiletý útočník dříve hrával za Olomouc a Znojmo, teď už ale pátým rokem obléká dres Třebíče. V tomto ročníku dal rodák z Uherského Hradiště čtyři góly a přidal už sedm nahrávek. 
 Lukáš Nedvídek  Ve skvělé formě je v úvodu sezony také Václav Nedvídek, jenž vstřelil dvě branky a s devíti asistencemi je nejlepším nahrávačem týmu. Sedmadvacetiletý útočník hrával extraligu za Hradec Králové, zahrál si taky za Slavii nebo Litoměřice a nyní je čtvrtým rokem v Třebíči. V průběhu ročníku 2018/19 posbíral dokonce padesát bodů, na jakou metu se dostane tentokrát? 
5
Fotogalerie

Nečekaný kandidát na postup do extraligy. 5 hráčů, díky nimž Třebíč vládne Chance lize

V hokejové Chance lize působí několik týmů, které mají postupové ambice. Třebíč byste mezi nimi ale rozhodně netipovali.

O postup do extraligy se chtějí ucházet týmy Vsetína nebo Poruby. V Chance lize působí taky Jihlava či Slavia, tabulce však kraluje dosud neporažený tým z Třebíče. Jména jeho pěti lídrů najdete v následujících kapitolách. 

Pokračování 2 / 6

Pavel Jekel 

Pavel Jekel Třebíč.jpg

V bráně Třebíče se letos objevil jediný gólman. Trenéři však nemají důvod cokoliv měnit, protože Pavel Jekel předvádí parádní výkony. Šestadvacetiletý rodák z Brna vychytal už jedenáct výher a úspěšností zákroků se dostal nad 94 procent. V minulých ročnících si připsal taky několik startů v bráně extraligové Komety. 

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 3 / 6

Lukáš Doudera 

Lukáš Doudera Vítkovice.jpg

Třiadvacetiletý obránce, jehož bratr Milan nastupuje v Třinci a patří i do reprezentace, ještě loni nastupoval za extraligový Litvínov a Vítkovice. Prošel však taky několika prvoligovými kluby a letos hraje za Třebíč. Na kontě má už sedm asistencí a je nejproduktivnějším obráncem týmu. 

Foto: Profimedia.cz

Pokračování 4 / 6

Václav Krliš 

Václav Krliš Dominik Bakeš  CNC  Profimedia.jpg

Zatím nejproduktivnější hráč týmu. Václav Krliš dříve hrával za Slavii či Ústí nad Labem a nastupoval i ve druhé lize. Už loni ale patřil Třebíči a do statistik si připsal 13 bodů za sedm branek a šest asistencí. Tuto metu ale letos pětadvacetiletý útočník určitě překoná - vždyť už teď má bilanci 7+5. 

Foto: Dominik Bakeš / CNC / Profimedia

Pokračování 5 / 6

Michal Vodný 

Michal Vodný Tomáš Frait  MAFRA  Profimedia.jpg

Jen o bod méně než Krliš má na kontě Michal Vodný. Třicetiletý útočník dříve hrával za Olomouc a Znojmo, teď už ale pátým rokem obléká dres Třebíče. V tomto ročníku dal rodák z Uherského Hradiště čtyři góly a přidal už sedm nahrávek. 

Foto: Tomáš Frait / MAFRA / Profimedia

Pokračování 6 / 6

Lukáš Nedvídek 

Lukáš Nedvídek Petr Lemberk  MAFRA  Profimedia.jpg

Ve skvělé formě je v úvodu sezony také Václav Nedvídek, jenž vstřelil dvě branky a s devíti asistencemi je nejlepším nahrávačem týmu. Sedmadvacetiletý útočník hrával extraligu za Hradec Králové, zahrál si taky za Slavii nebo Litoměřice a nyní je čtvrtým rokem v Třebíči. V průběhu ročníku 2018/19 posbíral dokonce padesát bodů, na jakou metu se dostane tentokrát? 

Foto: Petr Lemberk / MAFRA / Profimedia

Doporučujeme

Články odjinud