Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Rozřízl jsem si prst skrz naskrz, šokoval Prachař v Talentu

Jakub Prachař v Česko Slovensko má talent.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
televizní show

Další díl soutěže Česko Slovensko má talent přinesl novou várku podivuhodných i méně oslnivých výstupů účinkujících. Manželský pár vyřezávající sochu motorovými pilami přiměl Jakuba Prachaře k odhalení, jak se sám kdysi při podobné činnosti zohavil na ruce.

Porotce se v televizní show Česko Slovensko má Talent na televizi Prima v dalším díle pokusili oslnit různorodí soutěžící. Muži, předvádějícímu svou interpretaci slavné písně skupiny Elán Voda, čo ma drží nad vodou, se to evidentně nepodařilo. O něco více zaujal manželský pár Pecháčkových, který pomocí motorových pil vyřezával dřevěnou sochu. "Manželku teď nemůžu naštvat, když umí s motorovkou," smál se vystupující.

Prachař skončil s rozříznutým prstem

"Já jsem si říkal, kdy se vám tam potkaj ty řetězy," glosoval jejich výstup porotce Jakub Prachař, který se následně se s ostatními podělil o svou zkušenost s vyřezáváním: "Já jsem jako malej taky vyřezával, do teďka tady mám jizvu. Prořízl jsem si prst odshora až dolů. Když člověk odebere, už nevrátí," doplnil krvavou historku Prachař.

Porotce dále nadchl žonglující "zombie" pár, který vystupoval do rytmů skladby Michaela Jacksona Thriller, a též zlatý hřeb večera, Fakír Andrew Stanton, který přijel až z dalekého Las Vegas. Jeho vystoupení některým sledujícím způsobilo až nevolnost, ale zároveň všechny fascinovalo.

"Většinu svého života, přibližně od šesti let, jsem prožíval bolest a strach. Narodil jsem se s dětskou artritidou, trpěl jsem bolestí kloubů. Máma mě učila správně dýchat, meditovat, abych nemusel brát léky. Když jsem viděl polykače mečů, řekl jsem si, že to není možné. A začal jsem přemýšlet, jak to udělat. Nikdo mě to neučil, začal jsem to zkoušet sám. A podařilo se mi to, " vyznal se z dojemného příběhu fakír. Jeho vystoupení, při kterém hltal meče, všichni sledovali se zatajeným dechem a nakonec si vysloužil uznání od porotce Jara Slávika. "To bylo nejlepší fakírské vystoupení za celou dobu Talentu," nešetřil chválou Slávik.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy