Celebrity

16. října 2021 04:27

Žaneta Dernerová

Neuhádnete, jakou měl David Gránský platonickou lásku! A jak vzpomíná na líbací premiéru?

VLOGY Mariany: Kdy dostali moderátoři prvního francouzáka a co by nikdy nestrčili do pusy?

Jsou věci, na které se nezapomíná. Patří mezi ně třeba první sex, první francouzský polibek nebo třeba i první platonická láska. Ta Davida Gránského patřila mezi idoly celé jedné generace. A jak sympatický moderátor vzpomíná svou líbací premiéru? Možná vás taky překvapí, co by si rozhodně nikdy nevzal do úst.

Prostřednictvím svých speciálních vlogů z talentové show se tentokrát rozhodla Mariana Prachařová vyzpovídat moderátory soutěže Jasminu Alagič a Davida Gránského, kterých se zeptala třeba na to, co by nikdy nestrčili do pusy, jaký je jejich skrytý talent nebo jak vzpomínají na svůj první francouzák.

Platonická láska Davida Gránského

Prvotní reakce na vzpomínky na první francouzský polibek manželky rappera Rytmuse, která nedávno odtajnila, že od svých fanoušků dostává fotky přirození, byla zřejmě velmi pikantní, neboť ji musela produkce vypípnout. Když se ale Jasmina více zamyslela, tipuje svého prvního francouzáka na nějaký letní tábor. „No, já si myslím, že to bylo někdy na základní škole,“ vzpomíná její kolega David Gránský, který například prozradí, že jeho platonickou láskou z dětství je Dáda Patrasová, kterou společně s žížalou Jůlií milovaly stovky dětí.

Zatímco Jasmina tvrdí, že její skrytý talent je asi hodně skrytý, protože ho ještě neobjevila, u Davida ho vidí zcela zřetelně. Práskla na něho, že si často brouká a nádherně zpívá. Navíc jeho obrovský talent vidí ještě v další oblasti: „Je výborný herec. Neboť umí zahrát doktora a přitom na to vůbec nemá kapacitu,“ rozesměje Davida charismatická Jasmina, která neváhá přiznat, že jejím největším zlozvykem je občas nepříjemná vlastnost, že mluví dříve, než myslí.

Co by si David Gránský a Jasmina Alagič nikdy nestrčili do pusy?

Na otázku, co by nikdy nestrčili do pusy, odpoví v první chvíli Jasmina i za Davida: „No, tak ty asi vím a já…,“ ušklíbne se Jasmina a znovu Davida pobaví svou rychlou reakcí a bezprostředností. Pak si ale přece jen vybaví, co opravdu nesnáší. „Já skořici. Ale tu v celku. Prostě strašně nemám ráda skořici,“ odpovídá Jasmina, která si prý jako malá přála být právničkou.

To David, jehož snem v dětství bylo stát se veterinářem, má odpor k úplně jinému druhu „potravin“. „Já různý zvířátka, který jsou třeba někde populární k jídlu. Tak třeba i takový nějaký smažený červík,“ vyjadřuje moderátor svou nechuť k těmto druhům jídel, která jsou v některých zemích lahůdkou. „A nebo opičí mozek, to dělají,“ dodá ještě s výrazem totálního odporu Jasmina.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.