Hlavní obsah
Článek

Herečku Danu Morávkovou (52) potkáváme ve společnosti vždy stylově oblečenou a krásně upravenou, na svou vizáž si potrpí. Stejně tak nepodcenila přípravu na otevření nového masážního salonu, kde se v roli moderátorky objevila v modelu elegantní gejši. Kroj, který jí zapůjčila sama majitelka salonu, doplnila zajímavým účesem a líčením.

Masáže hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 miluje a ráda jimi obdarovává své blízké. „Svým kamarádkám a kamarádům kupuju vouchery na masáže a myslím, že je to i krásný dárek ke svatbě, dát hezkou dvojmasáž,“ prozradila Super.cz

Nadšení pro masáže s ní ale nesdílí její manžel, hudebník Petr Malásek (59). „Nebudu lhát, můj manžel na masáže nechodí, protože nemá rád, když na něj sahá někdo cizí,“ svěřila nám herečka.

Zeptali jsme se, zda si nedopřeje masáž alespoň od své manželky, která mu cizí není. „My děláme doma různé jiné věci, ale masáž jsem mu ještě nedělala,“ usmívá se šibalsky Morávková. „Ale budeme teď mít 25. výročí, tak to třeba zkusím,“ krčí rameny. Ani oblíbená herečka nedostává od svého manžela masáže, přestože jako profesionální klavírista musí mít v rukou velký cit. „Masáže mi nedělá, ale má hodně šikovné ruce, to je pravda,“ rozesmála se na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám