Iva Pazderková se pochlubila vypracovanými břišáky. Po několika měsících drsného drilu je na co koukat

Iva Pazderková se proslavila především účinkováním ve stand-up komedii Na stojáka
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Iva pazderková se opět připravuje na soutěž v bikiny fitness. Soudě podle odvážné fotky na jejím instagramovém profilu jí to jde jako po másle. Vypadá, jako by na sobě neměla ani gram tuku. Postavu by jí mohla závidět kdejaká dvacítka.

Herečka Iva Pazderková (41) se letos už podruhé s vervou vrhla na obrovskou výzvu. Opět se zúčastní soutěže v bikiny fitness. Rozhodně to ale není jen tak, Pazderková má za sebou měsíce tvrdé dřiny a odříkání.

„Já jim všem strašně fandím. Úplně strašně. Dojímá mě to, vím totiž, čím si prošly,“ řekla minulý rok na adresu svých rivalek na soutěži. Je tedy jasné, že pro ni nový režim nebyl zrovna procházkou růžovým sadem.

Výsledky nekompromisního drilu, kterým si herečka prošla, ale opravdu stojí zato.

Minulý rok se sice neumístila na stupni vítězů, ale rozhodně ji to neodradilo. Spíše naopak. Letos v listopadu se chystá na svou druhou bikini soutěž.

Její trénink se nyní skládá ze cvičení pětkrát denně, do kterého už Iva postupně přidává i kardio cviky, protože potřebuje do příštího měsíce svaly náležitě vyrýsovat.

Celá příprava se samozřejmě neobejde ani bez striktního jídelníčku. Všechno jídlo si tak herečka poctivě váží a s některými potravinami se dokonce musela zcela rozloučit.

Zdá se tedy, že nic nepodcenila a do celé výzvy dává 110 % a nezbývá nic jiného, než jí držet palce.

KAM DÁL: Victoria Beckham odhalila tajemství: Proč je její manželství s legendárním fotbalistou tak úspěšné?