Panáček v reality show

Farma 13: Faleš a Luna vládnou farmě

16. Říjen 2021 | napsal(a): | reality show: Farma 13 SK

luna

Farmářkou týdne je samozvaná věštkyně Luna. Faleš a vypočítavost, to jsou její hlavní poznávací znaky. Ona je šéf, kdo je víc? Hlavně se neunavit prací. Tak nějak vypadá celý její týden. Služkou je opět Natálie. Je to trest od Martina za povalování se v posteli. Že se Miro zašívá se Stankou, to nechal bez povšimnutí. Druhým sluhou a později prvním duelantem je David. Od tohoto týdne se povolují smíšené duely, využije to volbou Moniky. Psychická podpora? Povyražení? To měla být návštěva bývalých vítězů Xenie (F12) a Tomáše (F6). Kdo se vrátí z duelu? Kolik mincí nasype Martin do klobouku? Sledujte, diskutujte!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 13 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
1
Olga
Reagovat

Tak monika prohrala,ale toto nebylo pro zeny.Discipliny prizpusobene spis muzum.Proste Markiza jede.I kdyz zatim porad nevim kdo je nejvic protlacovany.Dnes se mi zdalo pri hodnoceni trochu,ze Luna.To je strasna herecka.

2
Lady XL
Reagovat

@Olga: díky za info! Já myslím, ze

3
Lady XL
Reagovat

Pardon, odeslalo se mi to nedopsané…😂. Myslím, že trochu protěžují Stanku s Fitbulem, že je furt zabírají a nechávají Fitbula tak nějak v klidu odpočívat, přestože v duelu makal normálně. Jinak bych řekla, že zasahují podle vývoje,Jak jim to vyhovuje… viz David – je pro ně zábavnější… (pro mne ne).

4
Svitka
Reagovat

Trochu podrobněji:
Vstávají brzy a fofrují s dokončením úkolů, především na zvonici. Fitbull opět nepracuje, Stanka ano, on v postoji drába ji dozoruje. Pak spolu sedí u kapličky a Mirovi se kouří z hlavy, jak přemýšlí, zda ještě potřebují či nepotřebují (hlasovací) kamen. Dochází k názoru, že eventuelně Stanka musí svůj kamen dát jemu, ona ho vyvádí z omylu, z čehož je evidentně na..s..ý.
Hospodář Martin kontroluje úkoly, připomínky Luna samozřejmě ve svém stylu obkecává. Kvalita prken na stavbě se mu nelíbí, prkna jsou křivě nařezaná. Luna zdůvodňuje, že některé pily pílí šejdrem, o čemž se Martin vlastnoručním řezáním přesvědčuje. Dostávají 46 mincí, bonusem jsou tentokrát konzervované hotovky. Superbonus nedostanou, hospodář ho odváží pryč – auvajs, bylo to kafe!
V hodnotícím půlkruhu s Evelýnou všichni chválí, jen, jako vždy, Mišo ne, kritizuje práci sluhů. Vzápětí se nabízí, že aby se farmáři pobavili, on spraví pánský striptýz.
Duel David-Monika: stěna smrti 1:0, transport vína v koštýři 1:1, sestřelení plechovek prakem 2:1, tancující pilčík 3:1. Zdá se, že jsou všichni s Davidovým vítězstvím spokojeni.
Po večeři se všichni baví, Pitbull se Stankou se separují. On by se rád bavil, ale Stanka nechce,, žárlí.
Možná jsem něco spletla či zapomněl, prosím doplňte.
Jinak jsem se dnes ztrácela ve všech těch špekulacích a hovorech , kdy on/ona/oni povedali a já/my povedali ….

5
Mana
Reagovat

@Lady XL: Aj ja si myslím, že zvýhodňujú Stanku, dokonca som na Facebooku čítala, že sa dostala veľmi ďaleko…

6
Lady XL
Reagovat

@Svitka: Naprosto dokonalé 👍😁 Děkuji. Fakt už nechápu chlapy, že tomu Kolenu něco neřeknou!! Já myslím, že se bojí duelu s ním, když viděli, že to koleno může použít, když chce…. No četla Jsem zmínku o novém FT, tak ten by snad s ním mohl něco udělat, pokud je to pravda.

7
Olga
Reagovat

Neodolam a doplnim.neuvedomim si uz kdy to padlo,ale zaujalo mne to.Miro rekl,ze on nebude robit on dosel vyhrat sutaz.To mne pobavilo.

8
Johana
Reagovat

@Olga: on si ve své tuposti neuvědomuje, že to diváci vidí a slyší. Evidentně žádnou z farem neviděl, ale v tom případě nepochopím, jak se tam z toho Spojeného království dostal. Ostatní makají na zvonici, baby tahají trámy a on v kuchyni ocáskuje u Stanky a podává květináčky:))
Docela mi vadí, jak nenápadně proplouvá Matúš. Možná je to jeho strategie, ale mně přijde jako srab.
Zítřejší dřevo na skladě.

9
Svitka
Reagovat

@Johana: Především si neuvědomuje, že má dceru, na které mu moc záleží, jak opakoval před svým minulým duelem. I když je zřejmě ještě malá a na farmu (natož na F extra se nedívá), jednoho krásného dne se to k ní dostane. Myslím, že jeho naprostá neznalost Farmy využila hned na startu Stanka. Zjistila, že je nejen fyzicky schopný ji „ochránit“, ale že je především tvárný materiál pro její vlastní hru. Šikovně ho vmanévrovala do izolace a vlastní sítě vztahů a jednotlivých kroků.
Jo, Matúš je jaksi bokem a myslím, že mentálně je trochu jinde než ostatní chlapi. V předešlých epizodách jsem párkrát zaznamenala, že asi má nějakou dohodu s Mesutem, o které se oni dva moc nebaví, ale o to silnější vazba na společnou výhru tam může být.
Petra včera svoji hru rozjela naplno, ale nejsem si jista, že vše, co řekla, bylo takticky chytré. Uvidíme. Každopádně, slovní přestřelka mezi Mirkem a Stankou byla úžasná a Fitbull jen zíral. Nevím, nevím, jestli mu aspoň něco málo docvaklo,

10
horalka
Reagovat

Haló, haló… tak nevím, jestli už nikoho Farma nebaví, nebo Vás nebaví psát? Kde jsou ty staré časy ohnivých diskuzí? No tak já zkusím poslední infuzi : :).. čím dál víc mi připadá, že režie borysovců to na farmě diriguje, jaká náhoda, že Martin ukazuje, kde mají být okna, když chlapi to podělají, a okna budou jinde. O Stance a Mirovi škoda mluvit, oba jsou případ pro chocholouška. A Petra mi taky přijde, že dělá vlny podle diktátu. Akorát teda nevím, nevím jak to myslí s tou Evkou, žeby obě spojily síly i v noci si vyhověly?? no uvidíme. jo a Luny opět na vracanie, grrrr.

11
Dadla
Reagovat

Mně je na zvracení z Mira. Jsem alergická na agresívní hovada jeho typu, jediné, co umí, je plivat, válet se a neustále oždibovat Stanku..já na jejím místě bych už ječela. My jsme takovým mužům říkávali samolepka..a on má extra lepidlo, trotl. Stanka je žárlivá hysterka, která by chlapa potřebovala mít stále pod dohledem, aby jí ještě navíc neustále ujišťoval o své nehynoucí lásce a zapřísahal se, že na žádnou jinou nežmurkl a ani nikdy nežmurkne, to by si radši oči vypíchnl..k tomu je tento přiblblo vhodný, ale i jemu už asi dochází kapacita :-D Šušlavá čarodejnice je taky na ránu pěstí, jak každému leze do riťky, hlavně aby nepřišla o body. No ani vlastně letos nemám žádného oblíbence..možná ješte nejmíň mi vadí Evka a Matouš, Péťa sice vypadá jako velká bojovnice, ale to ještě uvidíme, jestli jí nedojde pára..no asi koukat nepřestanu :)

12
Lady XL
Reagovat

@Dadla: :-D :-D trefa! Moc se mi příspěvek líbí :-). Šušlavá čarodejnice :-D, ano, ta je na ránu pěstí. Já bych radila sestříhat její řiťořeči k okolí a udělat z toho pětiminutovku (víc by se nesneslo). Stihne oběhnout všechny a nic neudělat. Je mi tak líto, že si ji asi nevezme do duelu, protože je to tá kamarátka tej onej…. Prostě to Luna rozehrává se všemi, už si sice hodně lidí říká, že je „kam vítr, tam plášť“, ale přesto s ní do konfliktu nejdou .
Horalka – máš pravdu s tou manipulací. Dřív to bývalo víc vidět už od začátku, teď to začíná být znatelnější až teď. V dnešním díle tuplem!! Totálně rozvrátili výběr druhého duelanta, čímž mě (a nejen mě) totálně nas…. Ale myslím, že v tom je záměr, jak ho dostat ven a myslím si, že zvolí pro druhého duelanta přiměřené disciplíny, aby M. prohrál. Stačí trochu něčeho na rychlost, obratnost…. a ten medvídek bude nahraný. Ostatně i ty promluvy dvojic jsou jasně režírované, protože si dvojice (trojice) jde ukázkově sednout „na podium“ a vede řeči… No ta naše dvojka vždy začne smírně, končí rozchodem, aby se vzápětí ocucávali…. Není to normální, to jejich chování. A jestli se Stanka takhle chová venku, tak bude ten typ ženy, kterou fakt chlap občas zmlátí, protože jinak není ticho a protože ho k tomu vytočí. Živě přitom Stanku vidím….

13
Jája
Reagovat

Hned na začátku jsem prohlásila, že na tyto účastníky je škoda písmenek a měla jsem pravdu. Budu, zatím, v tomto pokračovat. Přidávám se k blicímu kroužku.

14
Sida
Reagovat

Ráda bych něco napsala, ale vše podstatné už tu bylo řečeno. A podle mě dobře a vtipně. Jen bych doplnila (12) rychlost a obratnost ještě nějakou vědomostí. Podle mě nemá IQ větší, než číslo bot. Sám to dokládá tím,že nikdy nic nepřečetl. A to blonďaté tele také moc nepobralo. Nakonec si říkám – škoda Moniky.

15
Svitka
Reagovat

Manipulce od Borisů je zřejmá, někdy víc, někdy míň. Např. v duelu David- Monika byly podle mě disciplíny šité víc pro chlapa. Pokud Stanka je na vodících drátkách Markízy, tak je mi Fitbulla i trochu líto. Z prosťáčka dělat ještě většího b l ..ce než jsme čekali, je drsné. Na druhou stranu, měl se zajímat o to, do čeho leze a trochu se na to připravit. Takhle vypadá, jak kdyby na Farmu omylem vypadl z mateřské lodi.
Ve středečním dílu byla Luna hyperaktivní (ha, ha, vysílání tohoto dílu se téměř sešlo s úplňkem). Co se jenom naběhala, než je všechny stačila zmáknout, nasát rozumy, sešrotovat je v hlavě a ve své verzi předat dál! Perly, které z ní padaly a mě pobavily:
„Moj objektívný pohlˇad…“
„Nerada riešim veci, keď tam ten človek nieje…“
„Keď niečo poviem a je to pravda…“
Patla, Matla a spol. zabodovali při vyzdívání zvoničky. Jsem zvědavá, co na systém -okno sem, okno tam, já to nějak obkecám – … řekne hospodář.

16
Ajda
Reagovat

Dadla, když v týdnu něco unikne, co už, ale je zde pravidlo, komentovat duel až po duelu. Tak jsem tvůj komentář skryla a vypustím ho až bude dobojováno k novému článku.

Přidat komentář