The Flash: Dva Flashové, Supergirl a další Batman v prvním teaseru

The Flash: Dva Flashové, Supergirl a další Batman v prvním teaseru | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
První upoutávka představuje komiksový příběh o cestování napříč časem a paralelními světy.

Barry Allen, alias The Flash v podání Ezry Millera se poprvé zběžně divákům představil v Batman v Superman z roku 2016. O rok později už dostal větší prostor v Justice League, avšak na samostatný film stále ještě čeká. Naštěstí už nebude čekat příliš dlouho, protože film je dotočený. A to čerstvě. Štáb snímek připravoval 124 dní, na jejich závěru bylo 8. října konečně hotovo. Tedy, hotovo natolik, aby na fanouškovské akci DC FanDome bylo možné představit první teaser trailer.

Ten slouží skutečně především k tomu, aby divákům jemně podráždil chuťové pohárky. Prakticky celý teaser mluví pouze Batman s tváří Michaela Keatona. Řeč je o tom, že Barry díky svým schopnostem změnil minulost i budoucnost. A ačkoliv by mohl jít kamkoliv, ze specifického důvodu zůstává právě v tomto konkrétním světě. Záběry na Barryho na předměstí pak odkazují na ústřední zápletku, v níž se komiksový rychlík pokusí vrátit v čase, aby zabránil vraždě své matky, což způsobí ohromné potíže v časoprostorovém kontinuu.

Když se věci pokazí, Barry zjevně vyhledá pomoc Batmana, jen v tu chvíli ještě asi netuší, že nebude mít tvář Bena Afflecka. Spolu s Barrym z Justice League vystupuje ve snímku ještě Barry z některé z paralelních dimenzí a ještě Supergirl (Sasha Calle). Dále ukázka předvádí Batmanovu jeskyni či nový Barryho kostým. Další detaily odhalí až některý z dalších budoucích trailerů.

O snímku The Flash je v tuhle chvíli oficiálně známo, že v roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck by se měli ukázat jako dva různí Batmani. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 4. 11. 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: DC FanDome, CN Sound

Galerie: 3

The Flash: Dva Flashové, Supergirl a další Batman v prvním teaseru | Fandíme filmu The Flash: Dva Flashové, Supergirl a další Batman v prvním teaseru | Fandíme filmu The Flash: Dva Flashové, Supergirl a další Batman v prvním teaseru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest