Jak se Lenertová dostala do rodiny zpěváka, kterého proslavil duet s Waldemarem Matuškou (†76) Mám malý stan? Poprvé o tom bývalá moderátorka promluvila v knize novináře a publicisty Miroslava Graclíka Trochu jiné rozhovory. „Mamka poznala Karla, když jsem chodila do školky, vzala si ho a já se na pár let stala Štědrou. Rodné jméno mamky je Vondrušková a zda jsem se po narození jmenovala po ní, nebo po svém biologickém otci, nevím a nikdy mě to ani nezajímalo,“ vysvětluje v knize Nicol s tím, že biologického otce ani nezná. „Byl pro mne a mamku nebezpečný, stihla od něj odejít včas. Životu nebezpečný,“ upřesňuje.

Nechtěný vetřelec

Ani v nové rodině ale vztahy nebyly zalité sluncem. „Karel byl vdovec a měl dcery z předchozího manželství. Pro nejmladší z nich jsem se ale stala nechtěným vetřelcem. Prožila si v životě jednu z nejhorších zkušeností a je pochopitelné, že se nedokázala s novou situací vyrovnat. Nikdy jsem jí to proto neměla za zlé,“ vzpomíná Lenertová.

Všechno zlé...

Její maminka se slavným zpěvákem zůstala čtyři roky, než se rozešli. „Vrátily jsme se s mámou zase do Liberce. Tam poznala svého současného muže. Dnes jsou spolu už přes pětatřicet let. Jak se říká, všechno zlé je k něčemu dobré. Karel si po čase vzal ženu, která se jmenovala stejně jako mamka Eva a ve stejném roce, jako se mamce narodil syn Adam, se mu narodil syn Karel,“ říká Nicol.

Video: Kolik milionů měl dlužit Karel Gott. A Borhyová mluví o těhotenství

Video
Video se připravuje ...

Kolik milionů měl dlužit Karel Gott. A Borhyová mluví o těhotenství Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
23 fotografií