InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ondřej Kohout a Jan Havlíček ovládli poslední závod republikového seriálu RunTour

PARDUBICE/CHYŠKY – Obrovského úspěchu dosáhla chyšecká minivýprava na včerejším závodě republikového seriálu RunTour na dostihovém závodišti v Pardubicích. Ondřej Kohout vyhrál závod na pět kilometrů v konkurenci 512 startujících, Jan Havlíček opanoval tříkilometrový závod v konkurenci 191 startujících a Ondřej Novotný byl ve stejném běhu pátý. V Pardubicích proběhl už poslední osmý závod letošního ročníku tohoto oblíbeného seriálu, který začal už ve druhé polovině května v Olomouci. V polovině prázdnin na konci července zavítala tradiční série také na jih Čech, kde se běželo v Českých Budějovicích.

Podrobnosti z tohoto závodu přineseme v jednom z nadcházejících vydání Milevských novin. Pokud vás ale zajímá, co nového se děje ve světě atletiky, už v dalších tištěných novinách, které budou na stáncích ve středu 20. října, se můžete dočíst třeba o Mistrovství Jihočeského kraje v Temelíně, Běhu kolem Lužnice ve Veselí, Večerním běhu Táborem nebo o silničním běhu na 25 kilometrů na Hluboké. Tam všude závodili chyšečtí běžci a medaile zase cinkaly!

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace