InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Májový koncert - Komorní sbor Ostrava

    pátek 3.5 18:00 - Gotický sál, Stará radnice, Tábor

  • Absolventský koncert Silvie Voldřichové - hoboj

    pátek 3.5 18:00 - ZUŠ Vimperk

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Video: Hradiště přibalilo rezervě Soběslavi šest gólů

PÍSEK/HRADIŠTĚ – V neděli 17. října se na píseckém kopci hrálo další kolo nejnižší krajské soutěže. Fotbalisté Hradiště přivítali rezervu Soběslavi, na kterou měli v tabulce náskok sedmi bodů. Od úvodního hvizdu domácí fotbalisté na svého soupeře nastoupili a už v 6. minutě vedli o dva góly. Ve zbytku poločasu diktovali tempo hry Hradišťáci, ale své šance neproměnili. Po obrátce se hra příliš nezměnila a Soběslav se na domácí polovinu téměř nedostávala. Naopak domácí rozvlnili hostující síť ještě čtyřikrát a v pohodě si dokráčeli pro tři body. Celek z Táborska od 62. minuty dohrával v deseti, když byl za hraní rukou mimo vápno a zmaření jasné příležitosti vyloučen gólman Pavel Polák. V poslední minutě pak čestnou trefu zaznamenal soběslavský Lukáš Novotný.

TJ Hradiště – TJ Spartak Soběslav B 6:1 (2:0)
Branky:
6. a 70. Řezáč, 3. Stropnický, 46. Filaus, 60. Pichlík, 73. Hejný – 90. Novotný
Rozhodčí:
Pšenička – Petričák, Čarek. ČK: 0:1 (62. Polák). ŽK: 0:0. Diváků: 90
Hradiště:
Doležal – Hejný, Mála (82. Veselý), Pohnán, Řezáč, Stropnický, Kačírek, Čejka (46. Filaus), Valach, Pichlík (72. Hřebejk), Hubička
Soběslav:
Polák – Švec, Šabart, Megis, Novák, Vyškovský (56. Tíkal), Masař, Drechsler, Nápravník, Škrleta, Novotný

Hradišťáci začali výborně a už ve 3. minutě dokonal své sólo střelou do šibenice Radek Stropnický – 1:0. Vzápětí se domácí příznivci radovali podruhé, když se prosadil František Řezáč. Další branky se diváci dočkali hned po přestávce. Po hezké kombinaci navýšil střídající Dominik Filaus – 3:0. V 59. minutě přidal čtvrtý gól po rohu kapitán David Pichlík a soupeř byl zralý na ručník. O tři minuty později přišla pro Soběslav další rána. Za ruku mimo šestnáctku byl vyloučen brankář Pavel Polák. Domácí si ve zbytku hrací doby vytvářeli jednu šanci za druhou, ale proměnili už jen dvě, když se trefili Řezáč a Martin Hejný. Jediná kaňka na povedeném utkání přišla pro Hradiště v poslední minutě, kdy z rychlého protiútoku udeřil Lukáš Novotný – 6:1.

Gól Davida Pichlíka na 4:0

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace