Dlouhá léta skrývala Michaela Kuklová největší tajemství o období kolem rozvodu s Jiřím Pomeje(†54). Hlavou se jí hnaly myšlenky o tom, že by bylo lepší vzít si život... Kvůli milonovým dluhům, které nasekal právě její tehdejší manžel. „Táhnul se se mnou strach z budoucnosti. Tehdy to byl celý můj život. Neuměla jsem si představit být na životním minimu, být závislá na rodině a ostatních lidech, přijít v exekuci o dům, ve kterém jsem se narodila,“ přiznala zcela otevřeně Kuklová v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

Boj na 10 let!

Dluhům, které udělal Jiří Pomeje se soudně bránila dlouhých deset let, naštěstí úspěšně. „Vědomí toho, že bych musela splácet milionové dluhy, bylo hodně stresující a náročné. Vždy, když jsem si na to vzpomněla, jsem se propadla do středu země. Byly to drsné stresy. Byla bych na životním minimu do konce života. Všechno, co bych vydělala, by šlo do exekuce. I můj rodinný dům. Ničilo by to moji rodinu,“ popsala herečka.

Být, či nebýt!

V emotivní zpovědi poprvé přiznala černé myšlenky, které se jí honily hlavou. „Tehdy jsem si říkala, že by bylo lepší tu nebýt,“ pronesla mrazivá slova. Naštěstí měla Míša dost rozumu na to, aby na vlastní kůži zjistila, že po každé bouři opět vyjde slunce a ona dnes opět prožívá krásný život.

60 milionů dluh!

Polovinu měla zaplatit ona! Míšin manžel Jiří Pomeje coby producent filmu Andělská tvář z roku 2002 nasekal desetimilionové dluhy, které splácel až do své smrti. A protože Míša s Jiřím neměli předmanželskou smlouvu, jeho dluhy šly i za Kuklovou. „Kvůli šedesátimilionovému dluhu, o němž jsem neměla ponětí, hrozila exekuce našeho rodného domu v Chuchli, kde žili mí rodiče a vůbec celá naše rodina,“ svěřila Blesku herečka.

Manželství bylo v roce 2007 po 13 letech trvání rozvedeno, soudní tahanice však ještě nějakou dobu trvaly. „Bylo úžasné, když mi právník zavolal, že je konec a že mi gratuluje. Bylo to najednou tak, že mám čistý stůl, že nejsem v minusu a jsem na nule. Rodina byla zachráněná a mohla bydlet dál,“ uvedla už dříve herečka.

VIDEO: Michaela Kuklová se opět vrátila na jeviště! Peníze přehazuje vidlemi!

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová se opět vrátila na jeviště! Peníze přehazuje vidlemi! David Turek

Fotogalerie
60 fotografií