Malující boxer, který také tančil ve StarDance, spojil křest s oslavou svých půlkulatin. Mejdan se konal v klubu, který na Malé Straně provozuje římskokatolický kněz Jiří Veith, jenž smířil Karla Gotta (†80) s Bohem.

Jedním z kmotrů knihy Čas s poditulem Nejen o boxu byl Pavel Nový (73). „Rosťu znám od roku 1986, kdy jsme točili Pěsti ve tmě. Je to strašně hodnej člověk,“ prozradil herec na boxera, malíře a básníka.

„Maluji odjakživa, už spolužákům jsem kreslil do památníčků. Nějaký čas jsem navštěvoval lidovou školu umění v Břeclavi, pak zvítězil box,“ přiznal Osička.

Ale ke své vášni se vrátil. „Jako první si koupila můj obraz Pavlína Wolfová, dcera Pavlíny Filipovské. Nyní už mám za sebou přes třicet výstav!“ pochlubil se oslavenec.

Nejlépe se cítí v ringu a s paletou v ruce u malířského plátna. „Tam jsem úplně svobodný. Prvním kritikem mých obrazů je Cindy, kterou jsem si vzal z útulku,“ prozradil oslavenec. „Když se podívá na to, co jsem namaloval a olízne mě, je to v pořádku,“ řekl s úsměvem.

VIDEO: Pavlína Wolfová: O zdravotním stavu táty Petra Spáleného! Dva roky v bolestech! 

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Wolfová: O zdravotním stavu táty Petra Spáleného! Dva roky v bolestech! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
24 fotografií