Hlavní obsah

Noví Krotitelé duchů vydali hlavní trailer

Děti se postaví duchům ve filmu Krotitelé duchů: Odkaz, který volně navazuje na slavnou americkou komedii z osmdesátých let.

Trailer Krotitelé duchů: Odkaz

 
Článek

Krotitelé duchů měli premiéru už v roce 1984. Stali se tehdy nejvýdělečnější komedií a na Oscarech byli nominováni v kategoriích vizuální efekty a filmová píseň. Kongresová knihovna je v roce 2015 přidala do Národního filmového registru jako kulturně, historicky a esteticky významné dílo.

Režisér Jason Reitman a producent Ivan Reitman se snaží v novém snímku oživit komediální legendu, ovšem původní protagonisté byli trochu odsunuti stranou, mají jen vedlejší role. Noví hrdinové jsou děti, se kterými se chudá svobodná matka přistěhuje na maloměsto. Po dědovi jim tam zbyla zchátralá farma a jedno tajemství. Společně odhalují odkaz, který po sobě děda zanechal.

Foto: Falcon

Krotitelé duchů: Odkaz

Novinka měla jít do kin už v roce 2020, ale kvůli pandemii nabrala zpoždění. Herci Bill Murray a Dan Aykroyd se ve filmu objeví, třetí původní krotitel duchů Harold Ramis již zemřel.

V roce 2016 vstoupilo do kin pokračování, které odmítla většina fanoušků i kritiků. Nové postavy (Melissa McCarthyová, Kristen Wiigová, Kate McKinnonová a Leslie Jonesová) zklamaly, filmu chyběl kvalitní humor i napětí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám