Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Dopravní nehoda zablokovala Hlavní třídu ve Frýdku-Místku a zkomplikovala průjezd městem

Frýdek-Místek |

Nehoda dvou osobních aut na Hlavní třídě pod křižovatkou na ulici T. G. Masaryka ve Frýdku-Místku po poledni zkomplikovala dopravní situaci ve městě. Na místě havarovala dvě osobní vozidla, jeden člověk se lehce zranil.

Podle policejní mluvčí Karolíny Bělunkové osobní auta havarovala zřejmě po nedodržení bezpečné vzdálenosti, příčina nehody je ale v šetření.

Karolína Bělunková, mluvčí PČR: "Při dopravní nehodě se lehce zranil člověk. Policisté jsou na místě a řídí dopravu, která je svedena do jednoho pruhu." 

Na místě se okamžitě vytvořily kolony, průjezd městem je v tuto chvíli velmi obtížný. Probíhá vyšetřování nehody, zasahují dva sanitní vozy, hasiči a policisté.

Nahlásit chybu


K tématu

17letý motorkář zemřel při dopravní nehodě na I/57 u Krnova

23. června 2023 14:55 | Celý MS kraj | Lukáš Zavadil

Na silnici I/57 u Krnova se v pátek odpoledne, okolo půl třetí, stala tragická dopravní nehoda. Podle informací policie se střetl kamion, osobní automobil a motocykl. Při nehodě zahynul sedmnáctiletý mladík na motorce.

Policejní vůz boural na hlavním tahu ve Frýdku-Místku

15. května 2023 20:23 | Frýdek-Místek | Jiří Cileček

Kuriózní dopravní nehoda vyvolala v pondělí po poledni malý rozruch ve Frýdku-Místku. Na průtahu městem byl na středovém trávníku doslova zaseknutý policejní vůz. Nehoda se obešla bez zranění.

Kolize motorky a auta v Ostravě-Hrabové, motorkář se zranil, policie hledá svědky

24. května 2023 17:16 | Celý MS kraj | Lukáš Zavadil

Dopravní policisté v Ostravě se zabývají nehodou mezi motorkářem a osobním vozidlem, která se stala ve středu 24. května před 14. hodinou v Hrabové. Vyšetřování by mohli pomoct svědci, kteří kolizi viděli, případně řidiči, kteří projížděli kolem a mají k dispozici záznam palubní kamery.


Pořadatelé slibují, že bude v pátek vše pro MS v hokeji připraveno

Včera 11:05 | Celý MS kraj | Tomáš Tikal

Už jen pár dní zbývá organizátorům MS v ledním hokeji v Ostravě na to, aby připravili Ostrava Arénu, fanzónu a další okolí haly. V pátek ve 14 hodin se otvírá fanzóna a v 16:20 začíná první zápas ostravské skupiny.

V Kravařích se udusila čtyřletá dívka párkem v rohlíku. Zemřela v nemocnici

Včera 20:20 | Celý MS kraj | Jiří Cileček

Velmi smutná a tragická událost otřásla v minulých dnech obcí Kravaře na Opavsku. V průběhu pauzy na cirkusovém představení zaskočil čtyřleté dívence při jídle párek v rohlíku a začala se dusit. I přes bleskovou pomoc a letecký transport do nemocnice se ji bohužel už nepodařilo zachránit.

Pěstouni z Ostravy se setkali na Horní Bečvě. Na vzdělávacím pobytu zažili i spoustu zábavy

Ostrava může být vzorem pro výborné fungování péče o ohrožené děti, o které se jejich vlastní rodiče nechtějí nebo nemohou starat. Mají totiž vysokou naději, že se dostanou do pěstounských rodin. Město také pro náhradní rodiče pořádá každým rokem víkendové setkání pěstounů, kde se nejen dozvědí důležité informace, ale také zažijí spoustu zábavy.

Senioři z karvinských městských klubů jsou fit. Společně ušli kolem Karvinského moře 392,62 km

Pro karvinské seniory připravil Odbor sociální velkou výzvu. Ujít kolem Karvinského moře dohromady 300 km. Senioři ji nejen splnili, ale dokonce překonali, ve štafetovém pochodu ušli trasu dlouhou necelých 393 km.

Obžalovaný tvrdí, že kamaráda sekerou zabít nechtěl

Senát Krajského soud v Ostravě začal řešit případ pokusu vraždy, který se měl odehrát před rokem v Třinci. Konflikt mezi dvěma opilými muži se jeden z nich rozhodl ukončit sekerou. U soudu odmítl přijmout nabízených 12 let vězení a tvrdí, že protivníka sekl do hlavy jen jednou.

Studéňáci ve třídění polevili, odpadu je v popelnicích více

Studénka zveřejnila výsledky odpadového hospodářství za rok 2023 - a nejsou nijak příznivé. Ve srovnání s rokem 2022 lidé loni vyprodukovali více směsného komunálního odpadu a méně třídili.

Hasiči z celého kraje soutěžili ve Frýdku-Místku ve vyprošťování lidí z havarovaných aut

Zámecké náměstí ve Frýdku-Místku se stalo dějištěm letošního krajského kola soutěže profesionálních i dobrovolných hasičů ve vyprošťování osob z havarovaného vozidla. Žádná ze soutěžících jednotek předem nevěděla, jak vážně bude zraněna posádka auta.

Ostrava jedná se zájemcem o rekonstrukci mrakodrapu. Podmínkou je dodržet návrh E. Jiřičné

Ostravský mrakodrap na Ostrčilově ulici v centu města by měl být opraven podle návrhu renomované architektky Evy Jiřičné. Je to hlavní podmínka pro zájemce o jeho koupi. V těchto dnech už začínají jednání s se společností, která podala nejvyšší nabídku.

Policie pořádá preventivní přednášky na různá témata i v domovech pro seniory

Rizika spojená s domácím násilím. Jak se bránit, a hlavně se nebát o tom promluvit. I to je jeden z preventivních programů, o kterém přednášejí policejní preventisté v domovech pro seniory. Přednášky pořádají policisté na různá témata a mezi seniory je o ně velký zájem.

V Bruntále probíhá v současnosti několik velkých staveb a investic, další se chystají

5. května 2024 19:42 | Bruntál | Karel Soukop | Bruntálský miniexpres

V Bruntále právě probíhá několik staveb a investičních akcí najednou a letos přibudou další. V současnosti na stavbu lokality Za mlékárnou navazuje stavba nového sportoviště. Dokončuje se rekonstrukce silničního napojení u rybníka, oprava silnice na Žlutý kopec a oprava autobusového nádraží.

Na náměstí ve Frýdku-Místku soutěžili hasiči ve vyprošťování

Náměstí ve Frýdku-Místku se stalo dějištěm letošního krajského kola soutěže profesionálních i dobrovolných hasičů ve vyprošťování osob z havarovaného vozidla. Žádná ze soutěžících jednotek předem nevěděla, jak vážně bude zraněna posádka auta. Nejlépe zásah zvládli hasiči z Třince, kteří postupují na Mistrovství České republiky.

Bývalá Záložna ve Frýdku-Místku chystá druhý ročník akce art of život

Design, móda, hudba i gastronomie. Na to vše láká v pořadí už druhý ročník unikátní akce art of život. Ta najde opět své místo v bývalé záložně ve Frýdku-Místku. Letos organizátoři program ještě rozšířili o další novinky a zvětšily také prostory akce. Probíhat bude uvnitř i venku.

Silný noční požár bytu ve Frýdku-Místku, 13 lidí skončilo v péči záchranářů, škoda 2 miliony

5. května 2024 10:13 | Frýdek-Místek | Lukáš Zavadil

Požární poplach a silný požár vzbudil obyvatele domu na ulici Gagarinova ve Frýdku-Místku. Krátce před jednou hodinou ranní se na místo sjelo velké množství hasičů, záchranářů a policistů kvůli požáru v jednom z bytů.

Tragický konec noční jízdy: osmapadesátiletý muž zemřel po havárii v Palkovicích

3. května 2024 14:18 | Palkovice | Lukáš Zavadil

V noci ze čtvrtku na pátek zasahovaly pozemní týmy z Frýdku-Místku a Frýdlantu nad Ostravicí společně s leteckými záchranáři u muže se selháním životních funkcí v Palkovicích. Osmapadesátiletý muž cestoval v osobním vozidle a havaroval do příkopy. Při příjezdu záchranných složek nejevil žádné známky života.

Žáci ekoškoly v Janovicích se zapojili do úklidu obce

3. května 2024 8:46 | Janovice | Libor Běčák | Janovický miniexpres

Do jarní úklidové akce ke Dni Země se v Janovicích zapojili také místní školáci. V areálu školy měli tematickou výuku, postarali se o zahradu a uklidili i část obce od nepořádku.

Děti společně s Divočáky otevřely cestou pohádkovým lesem ondřejnické studánky

Několik stovek dětí se společně s rodiči vypravilo z Frýdlantu nad Ostravicí k horské chatě Ondřejník. Za pomoci pohádkových postav po trase otvíraly ondřejnické studánky.

Dopravní nehoda zablokovala Hlavní třídu ve Frýdku-Místku a zkomplikovala průjezd městem
Vydáno 19. října 2021 13:18, Frýdek-Místek, Lukáš Zavadil
Nehoda dvou osobních aut na Hlavní třídě pod křižovatkou na ulici T. G. Masaryka ve Frýdku-Místku po poledni zkomplikovala dopravní situaci ve městě. Na místě havarovala dvě osobní vozidla, jeden člověk se lehce zranil.

foto: Jiří Cileček / TV Polar

Podle policejní mluvčí Karolíny Bělunkové osobní auta havarovala zřejmě po nedodržení bezpečné vzdálenosti, příčina nehody je ale v šetření.

Karolína Bělunková, mluvčí PČR: "Při dopravní nehodě se lehce zranil člověk. Policisté jsou na místě a řídí dopravu, která je svedena do jednoho pruhu." 

Na místě se okamžitě vytvořily kolony, průjezd městem je v tuto chvíli velmi obtížný. Probíhá vyšetřování nehody, zasahují dva sanitní vozy, hasiči a policisté.

Zdroj: https://polar.cz/zpravy/frydeckomistecko/frydek-mistek/11000028028/dopravni-nehoda-zablokovala-hlavni-tridu-ve-frydku-mistku-a-zkomplikovala-prujezd-mestem