Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dvojice řidičů zablokovala cestu v Pardubicích: Neprojel ani tank!

Autor: jel - 
19. října 2021
14:43

Dva neukáznění řidič v Pardubicích zaparkovali přímo za zákazem zastavení. Blokovali tak vjezd pro nákladní vůz, který vezl tank. Strážci veřejného pořádku je našli v nedaleké restauraci.

„Špatné parkování řešíme každý den a jen tak něco nás nepřekvapí. Tankový podvozek trčící v bezradné dopravní situaci však každý den nevidíme,“ napsali na sociálních sítích městští strážníci z Pardubic. 

Dvě osobní auta blokovala vjezd do firmy vyrábějící radarová zařízení. Právě do jejího areálu potřeboval vjet řidič náklaďáku vezoucího tank. Vzhledem k tomu, že to kvůli špatně zaparkovaným vozům nebylo možné, zavolal na pomoc strážníky. 

„Jistě, byla tu možnost složit náklad před vraty, využít výhod pásového podvozku převáženého obrněnce a zmuchlat obě překážky tak, že by je ani v kovošrotu nepoznali,“ uvedli s humorem policisté a dodali, že však nakonec zvolili variantu, při níž nebylo nic zničeno. 

Dva řidiče špatně zaparkovaných aut strážníci našli v nedaleké restauraci. Oba dostali pokutu 1500, svým jednáním totiž zdrželi kamioňáka o celou hodinu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání