TV Nova opět kampaní podporuje nadaci Dobrý anděl

středa, 20. října 2021, 06:55 Aktuality, TV, Reklama MediaGuru

TV Nova také podporuje kampaň zaměřenou na hledání nových dobrých andělů.

Z kampaně na podporu nadace Dobrý Anděl, zdroj: TV Nova

Z kampaně na podporu nadace Dobrý Anděl, zdroj: TV Nova

TV Nova letos opět podporuje kampaň zaměřenou na hledání nových dobrých andělů. Spojila se s nadací Dobrý anděl s cílem pomoci rodinám, které se ocitly v tíživé životní situaci. Do společné kampaně se i letos zapojila Lucie Borhyová a Rey Koranteng. Oba moderátoři jsou dobrými anděly od roku 2013.

Nadace Dobrý anděl pomáhá rodinám s vážným onemocněním pravidelnými měsíčními příspěvky a také osvětou. Ve spotech, které kampaň doprovázejí, se setkávají příjemci pomoci s dárci, kteří pravidelně přispívají. 

„Letos je to již 10 let, kdy dobří andělé pomáhají rodinám s dětmi, ve kterých se děti, nebo někdo z rodičů potýká s vážným onemocněním. Za tu dobu pomohli dobří andělé více než devíti tisícovkám takových rodin a každý měsíc v Nadaci přijímáme okolo 80-100 nových žádostí,“ říká Petr Sýkora, spoluzakladatel nadace Dobrý anděl.

Až do konce prosince uvidí diváci na obrazovkách nejen spoty, ale také reportáže s rodinami, které nadace napřímo podporuje. Vysílat se budou vždy v neděli ve večerních Televizních novinách. Společně se spoty byl natočen krátký dokument, který budou mít diváci možnost zhlédnout na obrazovkách TV Nova v pořadu Volejte Novu a ve Snídani s Novou

Zdroj: TV Nova

-mav-