reklama

Pár let před šedesátkou se stále považuje za sexsymbol. Vděčí za to několika zásadám

Britská herečka Elizabeth Hurleyová se statusu přitažlivé ženy nehodlá vzdát ani v 56 letech. V televizní show prozradila, co stojí za její dokonalou postavou, kterou se pravidelně chlubí na sociálních sítích.

Herečka Elizabeth Hurleyová se v 56 letech chlubí fotkami v plavkách na Instagramu.
Herečka Elizabeth Hurleyová se v 56 letech chlubí fotkami v plavkách na Instagramu. | Foto: Shutterstock

Šestapadesátiletá herečka a modelka Elizabeth Hurleyová na svém Instagramu pravidelně zveřejňuje své fotografie v plavkách a své křivky se nestydí ukazovat ani v tomto věku. V rozhovoru pro The Sunday Times prozradila, jak si čtyři roky před šedesátkou udržuje dokonalou postavu. 

"Nejím průmyslově vyrobené jídlo a sladké. Piju málo alkoholu a nekouřím. Naučila jsem se stravovat lehkými pokrmy a nejím v pozdních hodinách," řekla v interview pro The Sunday Times bývalá partnerka britského herce Hugha Granta.

V rozhovoru promluvila také o nejzásadnější změně ve svém jídelníčku, kterou během let udělala. "Padesát procent toho, co sním, je zelenina. Například pokud si dám k snídani toast, dám si k němu stejný objem papriky. Vše, co sním, vykompenzuju zeleninou," tvrdí filmová hvězda. 

A zatímco je velmi opatrná na to, co si připraví na talíř, má jednu slabost - burákové máslo. "Dám si jednu lžičku, pak druhou, a než si stačíte všimnout, vyprázdním celou sklenici," přiznala se. 

Magazín zveřejnil rozhovor jen pár dnů poté, co vystoupila v televizní show Good Morning Britain, ve které zdůraznila benefity samovyšetření prsu. Jeden z jejích instagramových příspěvků o samovyšetření prsu zachránil život dvou jejích čtyřicetiletých kamarádek. 

"Poté, co si přečetly můj příspěvek, udělaly si samovyšetření a našly si bulku. Doktoři jim diagnostikovali rakovinu prsu a podstoupily léčení. Jsou v pořádku, protože na to přišly v raném stadiu. Takže, ženy, prosím, kontrolujte se," dodala Hurleyová, kterou na Instagramu sleduje více než dva miliony fanoušků. 

Mohlo by vás zajímat: Pavlína Pořízková debutuje na TikToku v bikinách. S neteřemi dováděla u bazénu

Pavlína Pořízková dovádí s neteřemi u bazénu. | Video: Instagram/Pavlína Pořízková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama