Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Miss Veronika Šmídová jako múza českých sklářů: Na světovou soutěž zamířila se čtyřiceti kily navíc

Miss Veronika Šmídová jako královna oblohy: Na světovou soutěž zamířila se čtyřiceti kily navíc
Zdroj: Se souhlasem Sam Dolce
+ Dalších 5 fotografií
galerie

Další z vítězek soutěže krásy Miss Czech Republic Veronika Šmídová zamířila na světovou soutěž  Miss Intercontinental. Národní kostým modelky je inspirován českým sklem a Veronika v něm působí jako královna oblohy. Bojovat o titul odjela s třemi kufry a dohromady čtyřiceti kily navíc. 

Půvabná modelka a jedna z vítězek Miss Czech Republic Veronika Šmídová odletěla na světovou soutěž Miss Intercontinental. Finále proběhne v egyptském Šarm aš-Šajchu 29. října.

Národní kostým, který Veronika předvede, představuje "múzu českých sklářů" a mít jej na sobě rozhodně není nic jednoduchého.

"Veronika odletěla s třemi kufry, čtyřkilovým darem z křišťálového skla a nesměly chybět ani troje šaty od designéra z Bangkoku. Celkově jela s čtyřiceti kily navíc," říká kreativní ředitel Miss Czech Republic Sam Dolce.

"Kostýmu vévodí majestátní atribut v podobě vázy z českého skla od Crystal Bohemia. Čelenku zdobí šlechtická lilie. ​Vznešenou siluetu dokresluje okázalé a rozmarné peří," dodává pro eXtra.cz.

Veronika Šmídová v honosném kostýmu působí jako královna oblohy, ale konkurence je na světové soutěži skutečně velká. Tak snad modelka v extravagantním modelu pořádně zabojuje a zapůsobí.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy