Nosek a Pastrňák v NHL asistovali, Bostonu to ale k výhře nestačilo. Podlehl Philadelphii

Asistence Tomáše Noska a Davida Pastrňáka k výhře Bostonu nevedly. Bruins kvůli nepovedené třetí třetině podlehli ve středečním programu NHL Philadelphii 3:6 a nenavázali na výhru z prvního zápasu proti Dallasu. Výhru Flyers dvěma góly vystřelil Cam Atkinson.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bruins kvůli nepovedené třetí třetině podlehli ve středečním programu NHL Philadelphii 3:6

Bruins kvůli nepovedené třetí třetině podlehli ve středečním programu NHL Philadelphii 3:6 | Foto: Eric Hartline-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Hokejisté Bostonu byli ve Philadelphii střelecky aktivnějším týmem, ale v zápase stále tahali za kratší konec. V prvních dvou třetinách dokázali na vedení Flyers vždy odpovědět, třetí část však nezvládli a inkasovali rozhodující tři branky.

Nosek si první bod v novém působišti připsal u branky Karsona Kuhlmana na 1:1. Pardubický rodák, který do Bruins přišel před sezonou z Vegas, našel mezi kruhy Trenta Frederica, jehož střelu Kuhlman dorazil za Martina Jonese.

Vyrovnávací trefu na 3:3 vstřelil po Pastrňákově akci Brad Marchand. Zakončení českého kanonýra po vytočení zpoza branky Jones vyrazil pouze na Marchandovu hůl a zkušený Kanaďan svým třetím gólem v sezoně srovnal.

Třetí třetinu ovládli hokejisté Philadelphie a díky trefám Atkinsona, Travise Konecného a Seana Couturiera vyhráli jasně 6:3. Flyers bodovali ve všech třech zápasech a s pěti body se posunuli na čtvrté místo Východní konference.

NHL

Philadelphia - Boston 6:3 (2:1, 1:2, 3:0)
Branky: 9. a 41. Atkinson, 20. Farabee, 22. Laughton, 52. Konecny, 60. Couturier – 17. Kuhlman (T. Nosek), 29. T. Hall, 39. B. Marchand (Pastrňák). Střely na branku: 25:40. Diváci: 15 310. Hvězdy zápasu: 1. Atkinson, 2. Farabee, 3. Brassard (všichni Philadelphia).

Vegas - St. Louis 1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
Branky. 9. W. Karlsson – 24. Saad, 50. Tarasenko, 59. I. Barbašev. Střely na branku: 43:38. Diváci: 17 690. Hvězdy zápasu: 1. Tarasenko (St.Louis), 2. Lehner, 3. W. Karlsson (oba Vegas).

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme