Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mimibazar.cz hledá nejčtenější kuchařku. Podělte se o své recepty a vyhrajte vydání vlastní kuchařky

21. října 2021 | 12:00

Vaříte nebo pečete ráda? Pak možná navštěvujete portál Mimibazar.cz, kam můžete vkládat své vlastní recepty. Oblíbený portál pro maminky prochází po celý rok 2021 postupnou, ale velmi výraznou změnou. Poprvé od svého vzniku (rok 2004) probíhá kompletní redesign a modernizace celého webu. Na konci léta Mimibazar.cz vypustil do světa další kategorii v novém kabátu, a to recepty. Uživatelky si už nyní vyhledávají, prohlíží, vkládají i upravují recepty v pohodlí nového moderního vzhledu nebo nové mobilní verzi. A teď díky nim můžou vyhrát zajímavé ceny. 

Na oslavu spuštění si totiž Mimibazar připravil velkou Soutěž o nejčtenější kuchařku Mimibazaru, do které se můžou zapojit nejen stálé uživatelky webu. Princip soutěže spočívá v tom, že Mimibazar po dobu jednoho měsíce počítá návštěvy na receptech každé uživatelky. Průběžné výsledky se propisují na speciální soutěžní stránku, na kterou se návštěvníci webou dostanou ze samotné sekce Recepty. Uživatelky, které budou mít na konci soutěže na svých receptech nejvíce čtenářů, mohou vyhrát skvělé ceny.

Autor: Mimibazar

Hlavní cenou je vydání 100 ks vlastní tištěné kuchařky v knižní podobě, s recepty vítězné uživatelky. Další místa se podělí třeba o luxusní horkovzdušnou fritézu či rýžovar značky Lauben, nebo 7x rodinnou vstupenku do zábavného science centra IQ LANDIA.

Chcete se zapojit i vy? Nevadí, že už má teď někdo náskok. Sekci recepty na Mimibazaru navštíví denně tisíce uživatelů. Stačí se tedy zaregistrovat, vkládat recepty a můžete se za chviličku vyšplhat do top desítky. Samozřejmě čím více kvalitních receptů s vaším uživatelským jménem, tím větší šance na výhru. Hodně štěstí!

Autor: redakce mimibazar