Nový Batman v podání Roberta Pattinsona přijde do kin již na jaře

Nový Batman v podání Roberta Pattinsona přijde do kin již na jaře
Fotografie: unsplash.com
  • Premiéra filmu The Batman proběhne 4. března 2022
  • V hlavní roli se představí Robert Pattinson

Fanoušci se konečně dočkali. Po teaseru uvedeném v loňském roce byl nyní zveřejněn první trailer na očekávaného Batmana v hlavní roli s hercem Robertem Pattinsonem. Film natočil Matt Reeves, který napsal i scénář. Jak si slavný herec, který se prosadil hlavně v roli upíra v sáze Stmívání, poradil s legendárním upířím hrdinou? To může zatím posoudit díky ukázce.

Kromě Roberta Pattinsona jako Batmana uvidíme ve filmu i Catwoman, kterou si zahrála dcera Lennyho Kravitze Zoe Kravitz. Dále Jeffreyho Wrighta, který si zahrál Jimma Gordona, nebo Riddlera v podání Paula Dana. Nesmíme zapomenout ani na Penguina, kterého hraje Colin Farrell.


I když je The Batman dalším DC filmem, není součástí DC Extended Universe (DCEU). Do tohoto fiktivního světa patří například Shazam! nebo Wonder Woman. Podle Gadgets360 DCEU v příštím roce připravuje uvést hned tři filmy: Black Adam v hlavní roli s Dwaynem Johnsonem, The Flash s Ezrou Millerem a snímek Aquaman and the Lost Kingdom, kde se v hlavní roli opět objeví oblíbený Jason Momoa.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze