Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Americký sexy idol a otec 6 dětí Alec Baldwin omylem zastřelil ženu a postřelil kameramana! Jaký dopad to bude mít na jeho rodinu?

22. října 2021 | 06:00

Obrovská tragédie se stala na ranči Bonanza Creek v Novém Mexiku, kde aktuálně probíhá natáčení westernu Rust s hercem v hlavní roli. Alec Baldwin podstoupil policejní výslech a případ se aktivně vyšetřuje. Kdo bude viníkem? A ohrozí tento incident kariéru hollywoodského herce?

 

Dvaačtyřicetiletá kameramanka Halyna Hutchins, která byla po tragické události vrtulníkem transportována do nemocnice v Santa Fe, zraněním nakonec podlehla, ve stejné nemocnici byl ošetřen i režisér snímku – osmačtyřicetiletý Joel Souza. Ten by měl údajně být z nemocnice již propuštěn.

Dva dny před svou smrtí přitom Halyna na svém Instagramu sdílela bezstarostné video z projížďky na koních se svými kolegy s komentářem: "Jednou z výhod natáčení westernu je, že můžete v dnech volna jezdit na koni..."

Tamní policie zatím nevznesla žádné obvinění, herce i další členy filmového štábu podrobila výslechu a nadále probíhá vyšetřování.

Alec Baldwin se na filmu Rust podílí i producentsky, ve snímku hraje postavu Harlanda Rusta, jehož třináctiletý vnuk je odsouzen na smrt za náhodnou vraždu. Skoro se chce říct, jak osudovou se mu tato role stala...

Herec je otcem šesti dětí a rád na sítích sdílí právě rodinné fotografie. Nakolik tato tragédie ovlivní i životy jeho potomků, je otázkou. Sám herec je však z osudného dne, kdy z filmové zbraně vystřelil údajně slepými náboji, a zasáhl tak dva lidi, zdrcen. Držíme palce, Alecu!

 

 

 

Autor: Dita Mrázková