Adam Nenadál
22. října 2021 • 14:14

Miluju ten pocit. Snad přijdou další minuty, říká Krejčí po debutu v NBA

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jiří Zídek mladší, Jiří Welsch, Jan Veselý, Tomáš Satoranský – a teď i Vít Krejčí: pátý český basketbalista, který o sobě může říct, že si zahrál slavnou NBA. Jednadvacetiletý rozehrávač si v dresu Oklahomy při prohře 86:107 v Utahu připsal jeden doskok. „Byl tu super pocit po tak dlouhé době vyběhnout na hřiště,“ říká rodák ze Strakonic, který si debutem v nejlepší basketbalové lize světa splnil dětský sen.



Krejčí se do hry dostal až v závěru zápasu za stavu 79:103, kdy střídal Dariuse Bazleyho. Obranný doskok zaznamenal zhruba minutu před koncem po střele Jareda Butlera. „Miluju být na hřišti. Je skvělé hrát před tolika fanoušky a věřím, že minuty budou jen přibývat. Sezona je strašně dlouhá a další šance určitě přijdou.“

Mladý Čech dopředu netušil, že kouč Mark Daigneault na něj ukáže hned v úvodním zápase sezony. „Já se ale na každé utkání chystám tak, jako bych měl odehrát celý zápas, takže jsem byl připravený,“ ujišťuje Krejčí.

Co říká na problémy s vízy, kvůli kterým přišel o přípravné zápasy? A co očekává od zbytku sezony NBA? Podívejte se na VIDEO.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud