I když se Diana nikdy úplně nezařadila mezi hokejové partnerky, tak teď, kdy její partner, hokejista Michael Frolík skončil v NHL, to přiznala. 

Dřív, neznalá poměrů, jsem si říkala, na co madam manželky potřebují chůvy?! Aha! Chlapci 14 dní v měsíci pryč, a když jsou doma, tak vlastně doma stejně skoro nejsou, nebo regenerují…v klasicky hokejový rodině je to asi tak - táta hraje hokej, máma dělá vše ostatní. Doslova. Namítnete, za ty prachy by měla držet hubu a krok,“ rozepsala se na sociální síti Kobzanová.

Oponuji. Každá správně vychovaná hospodyně zbytečně neutrácí, a výdaje se snaží limitovat. Takže jo, měli jsme například firmu na odklízení sněhu 2x do měsíce, ale ta nikdy nepřišla, když fakt sněžilo. Směji se ještě dneska, když v den zápasu nachumelilo 30 čísel a já s břichem ve 30. týdnu s Lily vzala lopatu a vyházela šéfovi cestu od domu do garáže, aby si nenamočil drahý botičky. A to není stížnost, dělala jsem to ráda. Všechno to vaření před půlnocí, aby měl teplou večeři po zápasu, snídaně na vidličku, obědy v přesně stanovenou dobu, obsah oběda v zápasový den nonstop x let stejný, když se hodně dařilo, byla i lehká změna, x let pořád dokola.

VIDEO: Kobzanová v talk show: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá

Video
Video se připravuje ...

Kobzanová v talk show: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá Petr Soukup, Markéta Reinischová

A víte co? Neměnila bych ani minutu. S dětmi jsme během odpoledního spánku tatínka šly mimo domov, aby měl nerušený odpočinek před zápasem. Na jaře a podzim bez problémů, v zimě v -20 to byl oříšek. Bohužel, časem přijdou změny. Váš šampion už není horký kůň, nepatří mezi protěžovaný, a pak přijde i období, který je pro něj i vás to nejtěžší,“ popisuje život hokejové partnerky modelka. 

Dle jejích slov život s úspešným hokejistou není takový med, jak si většina lovkyň hokejistů myslí, ale ona je za něj ráda...

Nehraje tolik, kolik by si přál, přednost dostávají mladší, vy jako správná žena držíte pozitivitu, ale i ta časem chřadne. Vliv na rodinu to má…ne, že ne,“ přiznala Diana, která celý tenhle elaborát napsala proto, že její partner Michael Frolík po letech končí v NHL. „Díky všem NHL rodinám, který jsme po cestě potkali, a všem, kdo nás podporovali. Teď vstříc novým začátkům. Tak to ve většině případů je. Bohužel. Není se za co stydět,“ dodala Kobzanová. 

Fotogalerie
62 fotografií