Quantcast

RTVS dotočila seriál Priznanie

| redakce | tisk

Volné pokračování úspěšného seriálového hitu RTVS Hnízdo, které nese název Priznanie, má za sebou poslední natáčecí den. Premiéra nového původního seriálu RTVS je naplánována na začátek roku 2022.

Seriál Priznanie, který vzniká pod režijní taktovkou Braňa Mišíka, se natáčel 57 dní. První klapka zpráv RTVS padla 18. července. Na natáčení se podílel 40členný štáb a většina scén se odehrávala v okolí Bratislavy a Trenčína. "Navzdory dlouhé době natáčení jsme nemuseli ani jednou přerušit natáčení kvůli lidskému faktoru. Režisér měl jasnou představu o realizaci a na výrobě pracovali špičkoví profesionálové ve svém oboru," prozradila producentka RTVS Zuzana Balkóová.

Štáb RTVS, seriál Priznanie (foto: RTVS)
▲ Štáb RTVS, seriál Priznanie (foto: RTVS)

Spokojenost s natáčením neskrývá ani sám režisér, pro kterého práce na seriálu nekončí natáčením jednotlivých scén. "Natáčení bylo docela náročné, ale musím pochválit celý tým a herce, že se nám to nakonec podařilo natočit. V současné době začínáme postprodukční fázi, takže věřím, že v lednu bude seriál připraven pro diváky," řekl Braňo Mišík.

Natáčení a atmosféru během natáčení si pochvalují i samotní herci. "Na place panovala skvělá atmosféra. Braňo se obklopil lidmi a štábem, který umí vytvořit tu skvělou atmosféru, takže to byla velmi příjemná práce," řekl herec Alexander Bárta. "Na natáčení jsem se těšil právě proto, že jsme se opět setkali s herci a štábem filmu Hnízdo v čele s režisérem Braňo Mišíkem. Pro mě to bylo velmi poctivé focení, žádné kompromisy se nekonaly, za což jsem velmi vděčná. Bavili jsme se v dobrém slova smyslu," prozradila herečka Soňa Norisová.

Nový seriál RTVS Priznanie je dílem dramaturgyně Dany Gargulákové a na jeho námětu a ději se podíleli Zuzana Líšková, Naďa Jurkemik a Braňo Mišík. Hlavní dramaturgyní projektu je Jana Kákošová a producentkou Zuzana Balkóová. Celý seriál je původní a od nápadu až po vysílací kopii vzniká pod střechou RTVS.

zdroj: RTVS





Reklama




Vybrané články