Jak se v nepříznivém počasí obléct na skateboard?

Jak se v nepříznivém počasí obléct na skateboard?
Zdroj: Unsplash

Pomalu už přichází podzim a s ním se míjí teplé příjemné dny se studenými, které už rozhodně nejsou pro venkovní zábavu jako skateboarding tak moc příjemné. Jezdit se ale dá za každého počasí v případě, že se na to náležité připravíte a oblečete se přesně podle vašich potřeb.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 22. 10. 2021 17:56

Do chladnějšího počasí nikdy nic nepodceňujte

Je důležité si uvědomit, že na skateboardu mimo okolního počasí musíte navíc ještě odolávat protivětru. Vesměs je tak pocitová teplota mnohem nižší, než je tomu normálně a musíte se podle toho připravit. Ideální kombinací pro vás tak budou jak dlouhé nohavice, tak i dlouhé rukávy a především pokrývka hlavy.

Použít můžete nejen kšiltovky, ale také pletené jednoduché kulichy ve skateboardingovém stylu. Ty vám totiž ochrání ty nejdůležitější oblasti hlavy. Nejen, že v teple uchovají uši, ale také se nebudete mít důvod obávat o nachlazení dutin díky zakrytému čelu.

Máme pro vás tip: Kupte si nabušený komplet skateboard a užívejte si parádních jízd, ať už na ulici nebo ve skateparku.

Softshell oblečení vydrží divy

Pokud ale patříte mezi kované skatery, tak pro vás v mnohých ohledech není žádný problém vyrazit do šílených podmínek, kdy zbytek lidí skateboard “háže do kouta” a čeká na jaro. Používat softshell technologii se doporučuje všem venkovním sportovcům včetně cyklistů nebo běžců.

Má totiž dvě zásadní výhody. Jednou je fakt, že je jednostranně průchozí. Řadí se tak do kategorie funkční prádlo a zatím co zvenčí nedovolí větru procházet k tělu, tak zevnitř dokáže tepelné přebytky a pot odvádět pryč velice efektivně. Navíc u e-shopu Ambassadors.eu můžete najít tyto oděvy dokonce i v duchu skateboardingové módy. Druhou velkou výhodou, proč zvolit právě toto oblečení je i vysoký vodní sloupec. To znamená vrstvu vody, kterou je látka schopna udržet předtím, než začne prosakovat. Softshell bundy jsou jednou z nejlepších voleb v tomto ohledu vůbec.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články