OnePlus vytvořil limitovanou edici chytrých hodinek pro fanoušky Harryho Pottera

OnePlus si připravil jednu naprostou specialitu pro všechny milovníky čar a kouzel. Představil limitovanou edici chytrých hodinek OnePlus Watch Harry Potter Edition. Za pár týdnů totiž bude 20. výročí premiéry prvního filmu z této ságy. Pro některé fanoušky to může být originální přírůstek do sbírky.

Hodinky nejsou úplně nové. Hardwarová výbava včetně kruhového 1,39“ AMOLED displeje vychází z původních OnePlus Watch. Design zůstal opět velmi konzervativní, jen některými prvky vkusně odkazujícími na populární knižní sérii. Hodinky jsou hliníkové ve zlaté barvě, přičemž na zapínacím tlačítku najdete blesk, který měl Harry Potter jako jizvu na čele. Hodinky mají také kožený řemínek s logem Školy čar a kouzel v Bradavicích, kde se Harry Potter učil kouzlit.

V systému pak fanoušci najdou exkluzivní ciferníky pro každou z čarodějských kolejí: Nebelvír, Zmijozel, Havraspár i Mrzimor. Na kouzelnickou tématiku odkazuje i samotné balení hodinek. Jinak hodinky nabídnou vše potřebné, na co jsme zvyklí, jako je měření tepu, kyslíku v krvi a samozřejmě notifikací. Nechybí ani 14denní výdrž na baterii, podpora rychlého dobíjení a vodotěsnost dle normy IP68.

Kupodivu byly hodinky představeny zatím jen pro indický trh, kde se prodávají za 16 999 indických rupií, tedy 5 000 Kč bez daně. Vzhledem k velikosti fanouškovské základě filmu Harryho Pottera je ale spíše jen otázkou času, než se začnou dodávat i do dalších zemí.

OnePlus Watch Harry Potter Limited Edition:

Zdroj: OnePlus

Váš názor Další článek: Apple Watch Series 7 jsou nenápadný upgrade. Větší displej jim ale moc sluší

Témata článku: Oneplus, , , , , , , , , , , EDI, Swipe, F +, Bradavice, OnePlus Watch, Pro +, Kouzlo,