Hvězda Sebevražedného oddílu míří do akčňáku od režiséra 96 hodin

Hvězda Sebevražedného oddílu míří do akčňáku od režiséra 96 hodin
Sebevražedný oddíl | Warner Bros.
Pierre Morel kdysi coby režisér zahájil kariéru fantastickými 96 hodinami. Věřili jsme, že tenhle talentovaný Francouz to v žánru dotáhne daleko, ale od té doby další pecku nenatočil (zdaleka nejlépe dopadlo Bez soucitu, a to už je deset let). Jeho novinka Freelance nás seznámí s bývalým členem speciálních jednotek, který se rozhodne odejít z armády a založit si v USA rodinu.
Po několika nudnějších letech (grilování se sousedy, děti) vezme práci ochranky novinářky, jež dělá rozhovor s krutým diktátorem. Ten možná nařídil, ale možná také ne, útok na něj a jeho muže. Když uprostřed rozhovoru vypukne vojenský převrat, jsou všichni tři nuceni uprchnout do džungle. Tam budou bojovat nejen s cizí armádou, ale i sami se sebou.
Rozpočet snímku by měl být 40 milionů dolarů, což není pro podobný druh podívané vyloženě málo, a v hlavní roli se objeví stále populárnější John Cena. Coby scenárista na projektu debutuje Jacob Lentz, který se vypracoval v talkshow Jimmy Kimmel Live. Natáčení by mělo odstartovat příští rok, přičemž do té doby si Cenu užijeme v hlavní roli seriálu The Peacemaker, který navazuje na Sebevražedný oddíl a na HBO Max dorazí v lednu.
hvezda-sebevrazedneho-oddilu-miri-do-akcnaku-od-rezisera-96-hodin
John Cena | Warner Bros.