Bagárová běsní: Je u mě bezvýznamný h*vno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bagárová běsní: Je u mě bezvýznamný h*vno!

Monika Bagárová a Makhmud Muradov
Monika Bagárová a Makhmud Muradov (instagram.com)

Svět slavných není jen růžový. A některé komentáře bodají jako nůž. Fanoušci se pustili do Ruminky (17 měsíců) zpěvačky Moniky Bagárové (27) a Makhmuda Muradova (31) a strhla se mela. 

Ruminka se sotva naučila chodit a už má první nepřátele. Ti na nevinné bezbranné dítko zaútočili zcela nevybíravým způsobem v komentářích online deníku eXtra.cz.

Těhotná Bagárová neznala tchyni

Video se připravuje ...

„Je děsná a ne roztomilá,“ zněl jeden z komentářů  a další se raktovým tempem rozjeli: „Jméno ..to se jí defakto pomstili a bohužel ani není holčička moc hezká. Tak aspoň bude HROZNĚ chytrá," napsala další čtenářka, "Moc roztomilá mi nepřjde," „Prej roztomilá, no snad z toho vyroste", pokračovali další. 

Monika Bagárová se ale ukázala jako správná matka lvice a poslala všem hejtrům drsný vzkaz.

„Poděkovala bych všem těm, kteří mají páteř a vědí, že každé děťátko na světě je krásné a zaslouží si tu největší lásku. Zároveň bych ráda pozdravila i ty, kteří jsou bezpáteřní, a těch tu teda je, a vzkázala bych jim, že vaše nitro je shnilý a nešťastný, protože ten, kdo dokáže útočit na malé děti, podotýkám, že na jakékoli děti, je u mě jedno velký a bezvýznamný h*vno,“ zněla doslova její slova. 

Bagárová po porodu překvapila prarodiče! 

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Uživatel_5252145
4. 7. 2022 • 09:35

Bagárka, se stále zviditelňuje chudáček. Ten její Murad si z ní dělá akorát prd..l chudá není, tak ať si žije, a neotravuje svými rodinnými záležitostmi celý národ, kdo je na ni zvědavej?? Na reklamách září jako slunce, kdo se takhle má. Dejte nám pokoj Bagárko!!

lekno
2. 11. 2021 • 22:40

14TONY : V regálu jsem zatím ještě nespala, ale múže to být sranda – pravda, s peřinou a bez lékú. Já spím v klidu bez nich, ale ty asi ne. Tak je hltej i za mne. Hodí se, když tě trápí „vymírání celebrit“. Zdá se, že ti unikla pointa mých řádkú. Mně je úplně jedno, koho nazývají celebritou nebou nenazývají. Na člověka si dělám názor podle jiných měřítek.

lekno
28. 10. 2021 • 10:15

ceskarebelka : - Není pravda, že Monika B. -
„neustále se prezentuje v bulváru i se svou dcerou a nedělá nic“ – je to zavádějicí kyd..
- Vás do toho není nic, co ona měla nebo neměla -
„Měla studovat, najít si pořádnou práci, malou neprezentovat jak nějakou celebritu.“ - další drzý kyd..
Vy nejste její otrokářská panička, aby jste ji nařizovala, jak se má v životě zařídit. MB je talentovaná, něco z pracovní kariéry má za sebou a něco jistě i před sebou..
- Co vy máte nebo nemáte ráda, zde není podstatné, ale naznačovat, že MB prezentuje svou dcerku PERMANENTNĚ v bulváru jako NEJKRÁSNĚJŠÍ dítě, je lež – další falešný kyd.. Monika se necpe do bulváru v kuse a Ruminku neoznačuje za nejkrásnější na světe. Odporné je, když lidi sprostě kritizují zdravé hezké malé dítě..
- Že MB dle vás „není žádná celebrita, nic nedokázala“ je akorát váš projev závisti..
Hezké to není, co jste tu zesmolila. Tolik páchnoucích kydú v jednom příspěvku. Aby si člověk na vás nasadil kyslíkovou masku pro účel přežití ve vaší blízkosti..

ceskarebelka
27. 10. 2021 • 14:12

Monika Bagárová kromě toho že neustále se prezentuje v bulváru i se svou dcerou a nedělá nic, se nemůže divit, že se do nich lidé strefují. Měla studovat, najít si pořádnou práci, malou neprezentovat jak nějakou celebritu a byla by v pohodě. Nemám ráda, pokud ženy malé děti od malička strkají do bulváru a prezentují je jako nejkrásnější děti. Krásných dětí je hodně, každý má na to jiný pohled. Ale nevidím důvod, proč je permanentně cpát do bulváru. Jak říkám Monika není žádná celebrita, nic nedokázala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.