Diana Kobzanová: Manžel skončil! Vzkaz modelky mluví za vše!

Diana Kobzanová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. října 2021 13:39

Není žádným tajemstvím, že partnerem Diany Kobzanové je hokejista Michael Frolík, který dlouhá léta působil v zámoří. Nyní je jeho angažmá v NHL definitivně u konce. Co tomu modelka říká?

Někdejší Miss ČR na instagramovém profilu poznamenala, že původně neměla v plánu k tomu nic psát, ale nakonec se rozhodla jinak. 

"Přišla jsem k válu v době, kdy Michael hrál v Chicagu. V červnu 2013 pak vyhrál Stanley Cup. Myslím, že až dneska s odstupem času a všech mých sezón v NHL pořádně chápu význam," podotkla Kobzanová.

Jejich kroky poté vedly do Winnipegu a Calgary, to už se páru narodily děti. "Dřív, neznalá poměrů, jsem si říkala, na co madam manželky potřebují chůvy? Aha! Chlapci 14 dní v měsíci pryč, a když jsou doma, tak vlastně doma stejně skoro nejsou, nebo regenerují. V klasický hokejový rodině je to asi tak - táta hraje hokej, máma dělá vše ostatní. Doslova," svěřila se modelka.

Kobzanová dále popisuje, jak v Kanadě odklízela sníh, vařila nebo chodila s dětmi z domu, aby měl Frolík klid na řádný odpočinek. Rozhodně si ale nestěžuje. "Víte co? Neměnila bych ani minutu," prohlásila.

Přišla však doba, kdy její partner přestal být klíčovým hráčem týmu, šanci na ledě začali dostávat jiní hráči. Konec v NHL si prý dlouho nepřipouštíte, ale... "Rozhodne za vás někdo jiný. Tak to ve většině případů je. Bohužel," uvedla.

"Miško, jsme na tebe pyšný, tisícovku (zápasů) si nedal, ale co... hlavně, že se máme. Díky všem NHL rodinám, který jsme po cestě potkali, a všem, kdo nás podporovali. Teď vstříc novým zážitkům," vzkázala Kobzanová. 

Témata: Diana Kobzanová Michael Frolík