Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Tragédie v NHL: Nebohého hokejistu Frolíka řídí někdo jiný, odhaluje upracovaná Kobzanová

    Diana Kobzanová se vyjádřila k Frolíkovu konci v NHL. | foto: Koláž Expresu

    Trenéři s oblibou označují jako největší zlo „hokejové matky“, které mají velký vliv na mladé talenty a často fušují zkušeným koučům do řemesla. Diana Kobzanová (39) nyní ukázala, že „hokejové partnerky“ mohou být snad ještě horší! Ke konci svého přítele Michaela Frolíka (33) v NHL modelka poslala do světa prapodivné vyjádření, v němž mimo jiné píše o „svých“ sezonách v nejprestižnější hokejové soutěži světa. Kobzanová také pronesla „zásadní sdělení“, které jistě vykouzlilo úsměv na tváři nejednomu profesionálnímu sportovci. Kobzanovou totiž šokovalo, že kariéry hokejistů ovlivňují také jiní lidé! Kdo by to byl řekl?

    Hokejový útočník Michael Frolík, který v roce 2013 zvedl nad hlavu Stanley Cup, snil o tom, že odehraje v NHL tisíc zápasů a nesmazatelným písmem se zapíše mezi největší legendy prestižní soutěže. 

    Náhle ale přišel konec v NHL, o němž informovala na sociální síti jeho partnerka Diana Kobzanová, o které se ví, že má na jeho kariéru velký vliv. 

    Michaela se Diana často zastává na sociálních sítích, nyní měla modelka potřebu veřejně se vyjádřit k jeho konci v zámoří.

    „Původně jsem nechtěla psát žádný žalozpěv na konec v NHL. Není vlastně důvod truchlit, ale protože vím, že mě sleduje hodně holek, které jsou, jak se tady říká v Americe, better half, a vím, že některé z nich jsou v situaci, která pro ně není ideální, rozepíšu se,“ napsala na úvod Kobzanová, která poté píše o „svých“ sezonách v NHL, jako by snad dávala góly ona, a ne Frolík.

    „Mých sezon, to píši záměrně. Pro lidi obecně je manželka či přítelkyně jen nějaký nucený přívěsek. Něco nepotřebného, lehce nahraditelného,“ myslí si Kobzanová, která poté lidem vyjmenovala, co vše pro svého miláčka dělala.

    „V klasické hokejové rodině je to asi tak, že táta hraje hokej a máma dělá vše ostatní. Doslova. Namítnete, že za ty prachy by měla držet hubu a krok. Oponuji. Každá správně vychovaná hospodyně zbytečně neutrácí a výdaje se snaží limitovat. Měli jsme například firmu na odklízení sněhu dvakrát do měsíce, ale ta nikdy nepřišla, když fakt sněžilo. Všechno to vaření před půlnocí, aby měl teplou večeři po zápase, snídaně na vidličku, obědy v přesně stanovenou dobu, obsah oběda v zápasový den nonstop x let stejný, když se hodně dařilo, byla i lehká změna. A víte co? Neměnila bych ani minutu,“ píše modelka.

    Diana Kobzanová kariéru Michaela Frolíka hodně prožívala.

    Konec za vás rozhodne někdo jiný, šokuje „hokejovou partnerku“ Kobzanovou

    Jako nejtěžší chvíli kariéry Michaela Frolíka považuje Kobzanová právě současné období, kdy modelka alespoň zjistila „přelomovou věc“. 

    „Na začátku vám konec v NHL připadá nekonečně daleko. Přiznám se, že jsme v minulosti měli v týmu hráče, které odsunuli na vedlejší kolej a já si říkala: Aha, udělal průšvih nebo se dost nesnažil... Bláhová jsem byla. Konec za vás rozhodne někdo jiný. Tak to ve většině případů je. Bohužel,“ odhalila Kobzanová.

    Frolík září ve Švýcarsku

    Kobzanová zřejmě během všech „svých“ sezon v NHL nepochopila, že kromě hráčů jsou v klubu také trenéři či manažeři, kteří mají pochopitelně hlavní slovo při tvorbě kádru. 

    Je naprosto běžné, že v hokeji i v jiných kolektivních sportech jsou starší a neperspektivní hráči nahrazováni mladými dravci, kteří navíc v začátcích kariéry berou výrazně menší výplaty a uleví tak klubovému rozpočtu. 

    Je to koloběh života u profesionálního sportovce a Frolík není zdaleka prvním ani posledním hráčem, jemuž se něco takového stalo.

    Michael Frolík v dresu českého nároďáku

    Zatímco modelka dala průchod svým emocím, její partner září na ledě dál i po svém konci v NHL.

    Nyní Michael Frolík obléká dres švýcarského Lausanne, kde hraje se spoluhráčem z reprezentace Jiřím Sekáčem. V nedávném zápase na ledě nováčka, klubu Ajoie, si připsal dvě asistence a jednu branku.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 16:23 úterý 22. února 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      71
    • Super
      44
    • Haha
      27
    • Tvl
      19
    • Cože
      14
    • Sladký
      7