Brankář Vejmelka si připsal pátý start v NHL, k výhře Arizoně ale nepomohl. V čele soutěže je Florida

Český hokejový brankář Karel Vejmelka nezabránil prohře Arizony 3:5 v duelu s Floridou. Vejmelka po prvním dějství nahradil zraněného Cartera Huttona a za dvě odchytané třetiny inkasoval tři branky z 29 střel. V sedmi pondělních zápasech NHL nebodoval žádný z českých hokejistů.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Český hokejový brankář Karel Vejmelka po obdržení branky v zápase proti Floridě

Český hokejový brankář Karel Vejmelka po obdržení branky v zápase proti Floridě | Foto: Jasen Vinlove-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Hokejisté Floridy v nové sezoně ještě nezaváhali, vyhráli všech šest dosavadních zápasů a drží se na čele celé NHL.

Vítěznou brankou a asistencí na třetí gól Panthers pomohl k výhře 5:3 nad Arizonou Jonathan Huberdeau. Obránce floridského celku Radko Gudas odehrál lehce přes 17 minut, ve kterých nebodoval.

Vejmelka ve své první sezoně NHL naskočil již do pátého zápasu, na svou první výhru v dresu Coyotes ale stále čeká. Arizona v šesti utkáních získala jediný bod za prohru s Buffalem 1:2 po samostatných nájezdech a je na chvostu soutěže.

První vítězství a první bod vyhlíží po návratu do NHL z Dynama Moskva také útočník Coyotes Dmitrij Jaškin. Osmadvacetiletý křídelník odehrál proti Panthers bezmála 18 minut, ve kterých třikrát ohrozil brankáře Spencera Knighta.

NHL

St. Louis - Los Angeles 3:0, Buffalo - Tampa Bay 5:1, Ottawa - Washington 5:7, Columbus - Dallas 4:1, NY Rangers - Calgary 1:5, Carolina - Toronto 4:1, Florida - Arizona 5:3.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme