Digitalizace pozvedne váš byznys o krok dál

Pavel Kašpar

Pavel Kašpar Zdroj: Vodafone Czech Republic a.s.

Každý úspěšný podnikatel ví, že je potřeba být online. Digitalizace byznysu totiž pomůže nalézt nové příležitosti a rychle a efektivně reagovat na aktuální situace, a to nejen kvůli nelehké době, za kterou může pandemie. Jak na online marketing jste se mohli ptát Pavla Kašpara z Vodafonu, který se tomuto oboru věnuje už několik let.

Úplným základem online marketingu je snadná dohledatelnost na internetu, bez toho se žádný úspěšný podnikatel neobejde. Týká se to nejen velkých firem, ale i těch malých bez ohledu na obor. Ať už máte malou pekárnu, kosmetický salon s věrnou klientelou nebo známý autosalon, s viditelností v online světě budete vždy o krok dál. Podívejte se třeba na zajímavý příběh majitele kavárny, který své podnikání rozšířil i za hranice města a neskončil jen u kávy.

Pokud nad digitalizací teprve přemýšlíte, poradenský portál V-Hub pro malé a střední firmy je přesně to, co vám může urychlit digitální transformaci. Právě stupeň digitalizace dnes významně ovlivňuje obchodní úspěch firem a jejich konkurenceschopnost. Díky V-Hubu můžete zlepšit strategii digitalizace vaší firmy, přiblížit se zákazníkům a zvýšit prosperitu vaší firmy. Pro lepší orientaci v tématech digitalizace se navíc můžete obrátit na poradce prostřednictvím chatu přímo na stránkách V-Hubu.

A tím to nekončí. Jste-li firemními zákazníky Vodafonu, máte možnost exkluzivně využít Vodafone Digiakademii s kurzy online marketingu, a to zcela zdarma. Tento vzdělávací portál je určený všem podnikatelům, kteří mají zájem se vzdělat v oblasti online marketingu, a díky tomu být lépe znalostně vybaveni pro podnikání na internetu. Zájemci o Digiakademii můžou projít až 11 výukovými bloky. Jejich přesný popis naleznete zde: https://vodafone.digicamp.cz/.

Nabité vědomosti v oblasti online marketingu vám ale nebudou nic platné, když nebudete mít kvalitní a rychlé připojení k internetu. Vodafone aktuálně pro více než 1,4 milionu domácností a firem nabízí pevné internetové připojení s rychlostí 1 Gb/s. Žádná jiná společnost se nemůže pochlubit tak rozsáhlým pokrytím s tak vysokou rychlostí připojení.

Pokud hledáte, jaký typ mobilního tarifu se nejvíce hodí pro vaše podnikání, prozkoumejte aktuální nabídku datově neomezených tarifů pro podnikatele. Máte-li zájem o kombinaci více služeb, pak je pro vás nejlepší řešení nabídka na míru Vodafone FLEXI Business.

Chcete-li obstát na poli online marketingu, musíte se neustále vzdělávat a sledovat trendy, jen tak bude vaše podnikání úspěšné a prosperující.

Níže najdete odpovědi na vaše otázky, na které vám odpovídal Pavel Kašpar z Vodafonu.