Zde může být vaše reklama.

Překvapí u mistra? Dohrávka 3. kola: Sigma jede na Slavii

Dohrávka 3. kola: Sigma jede na Slavii

foto: Petr Pelíšek

26. 10. 2021 - 14:00

Uprostřed anglického týdne budou ve středu fotbalisté SK Sigma Olomouc. To je totiž čeká v pražském Edenu dohrávka 3. kola FORTUNA:LIGY proti Slavii. V původním termínu se nehrálo, protože sešívaný celek byl unaven z náročného pohárového programu ….

„Slavia je suverén posledních let. Je to tým, který je úspěšný i na mezinárodním poli. Máme motivaci poměřit se s ní a ověřit, jak jsme na tom, chceme předvést to nejlepší, co v nás je,“ řekl Jiří Saňák, asistent trenéra SK Sigma na začátku srpna ještě před tím, než si unavení Pražané nechali odložit zápas. Mezi tím uběhly skoro tři měsíce, jeho slova ovšem stále platí, byť Slavia už není jasným suverénem ligové soutěže, v tabulce je až na čtvrtém místě.

Sigmě se pomalu vyprázdnila marodka. Individuálně trénují útočníci Jakub Yunis a Jan Fiala. Stále mimo hru jsou pro zranění útočníci David Vaněček a Jegor Golenkov.

Utkání SK Slavia Praha versus SK Sigma Olomouc se hraje ve středu 27. října od 19.00 (rozhodčí Ladislav Szikszay – Jaroslav Kubr, Jan Hurych).

Pravděpodobné sestavy
Slavia: Mandous – Bah, Ousou, Kačaraba, Oscar – Samek, Ševčík – Ekpai, Schranz, Olayinka –Kuchta. Trenér Jindřich Trpišovský.
SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Hubník, Jemelka, Zmrzlý – Matoušek, Daněk, Sedlák, Breite, Hála – Růsek. Trenér Václav Jílek.

Další články