Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN 18. KOLA: Liberec se zvedá, Kometa rozstřílela Bruslaře a Třinec utíká zbytku

Extraligové 18. kolo se neslo ve znamení napravování předchozích zpackaných zápasů. Liberec poskočil na desátou příčku, když po sérii nezdarů doma přehrála Karlovy Vary 3:2. Těsně před Bílými Tygry je Kometa Brno, která po mdlých výkonech deklasovala 6:1 Mladou Boleslav. Třinec si díky dvěma trefám Petra Vrány poradil s Litvínovem a na čele tabulky má už sedmibodový náskok před Hradcem Králové. Mountfield je druhý po vítězství 4:3 v prodloužení nad Kladnem.

Liberecký forvard Michal Birner slaví gól
zdroj: ČTK autor: Vít Černý

Hradec Králové – Kladno 4:3 po prodloužení

Hokejisté Hradce Králové se vrátili na druhé místo extraligové tabulky. Východočeši porazili Kladno 4:3 v prodloužení zásluhou branky Jehemieho Blaina. Hradec vedl po dvou třetinách 2:1, pak ale Rytíři i zásluhou gólu Jaromíra Jágra otočili výsledek. Prodloužení a šanci na dvoubodový zisk zachránil domácím v předposlední minutě svým druhým gólem večera obránce Filip Pavlík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Kladno

Plzeň – Olomouc 6:1

Už jsou mezi nejlepší čtyřkou. Plzeňští hokejisté dál živí výbornou formu, tentokrát ji potvrdili v 18. kole doma s Olomoucí, kterou jasně přehráli 6:1. Hanáky sice zdobí dobrá defenziva, ale v Plzni nefungovala. Dva góly v souboji do tohoto zápasu tabulkových sousedů dal Ludwig Blomstrand, tři body za branku a dvě asistence zaznamenal Pavel Musil.

Litvínov – Třinec 2:5

Úřadující mistr extraligy už prokazuje naplno svou kvalitu. Třinečtí hokejisté zvítězili v Litvínově 5:2 a zapsali pátý úspěch v řadě. Za lídry tabulky se na západě Čech prosadil dvakrát Petr Vrána, dva body za gól a asistenci zaznamenal Miloš Roman.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Třinec

České Budějovice – Zlín 4:2

Vypadalo to na další ztrátu s týmem u dna tabulky, ale Motor se vzchopil. Po nedělní ztrátě na ledě předposledního Kladna (3:4) hokejisté Českých Budějovic zvládli zápas se Zlínem 4:2. O třech bodech rozhodli ve třetíně třetině, kterou vyhráli 3:0.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Zlín

Kometa Brno – Mladá Boleslav 6:1

Brňané naposledy odevzdali body Zlínu, fanoušci se po utkání dožadovali odpovědí, kouč Jiří Kalous běsnil. Ovšem tentokrát už Kometa zabrala, když doma deklasovala Mladou Boleslav 6:1. Bruslaři padli počtvrté v řadě a opět bez zraněného stěžejního útočníka Davida Šťastného. Probudil se i elitní centr Jihomoravanů Petr Holík, který dal dva góly a na další dva nahrál.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno – Mladá Boleslav

Liberec – Karlovy Vary 3:2

Už to vypadá v tygří kabině o poznání veseleji. Liberečtí hokejisté v neděli po sérii čtyř porážek zdolali Litvínov a dnes opět doma uspěli, tentokrát nad Karlovými Vary 3:2. Gól a nahrávku si připsal stěžejní forvard Michal Birner. Ze třinácté příčky se postupně derou Bílí Tygři v tabulce nahoru, po tomto kole jim patří desátá pozice.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Karlovy Vary

Formu Liberce a Plzně rozebral nový Hokej fokus podcast:

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články