Jste zde


Kalendář MILUJ SVŮJ ŽIVOT 2022
RenataP

MILUJ SVŮJ ŽIVOT

Říkám ano příležitostem a hojnosti. Přirozeně a s lehkostí přitahuji blahobytí. Neustále dostávám od života neuvěřitelné dary. Tak jestli právě takové naladění v sobě máte, pořiďte si tento kalendář. Nejenže je obyčejným kalendářem pro zapisování všeho důležitého, na zdi hezky zdobí elegantními i veselými obrázky, ale hlavně – podpoří vás jemně a promyšleně v jakýchkoliv pozitivních změnách v životě.

 

Podívejme se na únor:

„Představte si obrovského slona v temnotě. Kdykoliv si na něj posvítíme paprskem svého světla, uvidíme jen jeho část. Celou pravdu o slonovi zjistíme tehdy, když na něj posvítíme ze všech stran.

Pravdu o čemkoliv poznaném, jsem-li ochotna přijmout všechny pohledy na danou věc. Jeden úhel pohledu zůstane vždy můj. Ovšem i ten se může měnit v čase a prostoru. Respektuji názory druhých, protože oni můj názor doplňují.  Celý život směřujeme k opuštění duality. Hledáme podstatu pravdy, která se však v momentě objevení rozplývá v oslnivém světle jednoty.“

To si myslím, je docela úkol na celý rok a možná i celý život, nejen na únor roku 2022. S kalendářem Miluj svůj život mám již několikaletou zkušenost a musím říci, že je příjemným průvodcem pravdami a uvědoměními, které nás vede k uvědomělému životu tady a teď a k rozumnému, moudrému pohledu na svět a to, co se nám děje. Některá témata se samozřejmě každý rok opakují, protože i v našich životech se témata opakují, ale někdy je zajímavé pozorovat, jak se kalendář trefí i přesně do toho, co sama řeším. Třeba právě to postavení se na vlastní nohy, jiné úhly pohledu, které mohou přinést kýžené řešení nebo uvědomění si cennosti vztahů.

Lehký nadhled v poselstvích je žádoucí, umožní totiž to, že každé slovo si můžeme vsadit do své osobní situace, a nakonec stejně přijdete na to, že jsou metody, které lze aplikovat téměř na vše, většinou za nimi stojí zklidnění, prožití vděčnosti nebo nelpění na něčem. Otevřou se nám dveře jinam, kde bych je neviděli, protože se příliš stresujeme myšlenkami, které nikam nevedou.

Jednou s tímto kalendářem končíme rok v duchu uvědomění si cennosti svých přátel, rodiny a duchovní rodiny (rok 2021), jindy proměňujeme bahno v úrodnou půdu pro lotosy (to bude úkol pro rok 2022).

Je to zábava, je to milý průvodce, malé vědomí toho, že na svůj život nejste sami.

Lucie Ernestová vytvořila ještě krásné obrázky, které mohou sloužit i jako malé podnícení meditativní nálady nebo denního snění. Potěšit dospělého a probouzet pohádkovou fantazii dětí.

Tak ať slouží celý rok 2022.

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2021

 

https://www.synergiepublishing.com/cs/shop/karty/vykladacky/000518_miluj-svuj-zivot-2022.php




Hodnocení článku:

Hodnocení: 
0
Zatím nehodnoceno

RenataP

Zaměření: Nevyplněno

Kontakt: Nevyplněno

Web: Nevyplněno

Telefon: Nevyplněno



Další články autora
více