Bývalá manželka Phila Collinse ho takto ponižuje: Je to alkoholik a nemyje se

Phil Collins si užívá turné s Genesis, zatímco jeho bývalá manželka si vyhlédla jeho vilu za 40 milionů dolarů. A aby toho nebylo málo, dopouští se i veřejných prohlášení, která zpěváka ponižují.

Phil Collins, bývalá manželka a osobní útoky
Jmenuje se Orianne Batesová a je třetí bývalou manželkou Phila Collinse. Jak uvedl server Tgcom24, žena je „na válečné stezce“, protože její právníci si nárokují polovinu luxusní vily v Miami v hodnotě 40 milionů dolarů. Bývalá paní Collinsová ho také obvinila z opilství, závislosti na lécích proti bolesti a špatné osobní hygieny. Detaily tohoto posledního detailu pak dalece přesahují grotesku: „Zápach byl tak silný, že žil jako poustevník a odmítal jakýkoli kontakt s lidmi.“ tvrdí bývalá manželka.

Collinsovo bezdůvodné ponížení
Collinsova špatná osobní hygiena prý byla jedním z faktorů, které ji donutily se od něj distancovat a definitivně ukončit jejich vztah, uvádí Tgcom24.

Batesová se nespokojila s obviněním svého bývalého manžela, že se nemyje, ale šla ještě dál a vylíčila údajné podrobnosti o závislosti na lécích proti bolesti a sexuální impotenci. Podle ženy v soudních dokumentech začal Collins od roku 2017 hodně pít a zneužívat léky proti bolesti, přičemž se dostal do nebezpečného víru alkoholismu a závislosti. K tomu přistoupilo i zhoršení osobní hygieny, takže se několik měsíců nesprchoval a nečistil si zuby. Jeho bývalá manželka ho také popsala jako depresivního, agresivního a neschopného sexu.

Zdroj: Tgcom24