InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ron Hutchinson: Moje tango – divadelní drama

    sobota 20.4 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Vernisáž výstavy obrazů Jakuba Sajlera

    sobota 20.4 14:00 - Městský úřad – Sloupová síň, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ve druhé půli domácí tři body přeci jenom ukopali

MIROVICE - V utkání 12. kola fotbalové 1. A třídy hostily v sobotu 30. října Mirovice mužstvo Netolic. Domácí byli s dvaadvaceti body proti pouhým třem bodům hostí vysokým favoritem. Jenže tuto roli dlouho nehráli a papírové předpoklady naplnili až ve druhém poločase.

SK Mirovice - 1. FC Netolice 2:1 (0:1)
Branky: 52. Matěj Štochl, 65. Ondřej Kocourek - 9. Jakub Varyš
Rozhodčí: Dimitrov - Písek, Vejčík. ŽK: 3:3. Diváků: 101
Mirovice: Čejdík - Hanzlík (74. Mrlina), Chadima, Kocourek, Sláma - Kvěch (46. R. Převrátil), J. Převrátil, Peterka (64. Vondrák), Ševr - Císař (83. Jelínek), M. Štochl (90. Vlha)
Netolice: L. Varyš - Plojhar, Baloušek, Urban, Borovka, J. Varyš, Šulc (76. Pivoňka), Fux, Rokůsek, Lukáš, Andres

Mirovičtí měli hned v úvodu utkání po přímém kopu velkou šanci, ale gólman hostí Lukáš Varyš vystřihl předpisovou robinzonádu a míč do své sítě nepustil. V 9. minutě domácí váhali s rozehrávkou, přišli o míč a Jakub Varyš pohotově otevřel skóre utkání. Kromě mirovické gólové situace ze začátku duelu byli v prvním poločase nevalné úrovně překvapivě lepší hosté, a také to potvrdili gólem. Většinu času se hrálo na polovině Mirovic, které mohly inkasovat ještě jednou, ale Zdeněk Čejdík v brance byl pozorný.
Ve druhém poločase domácí vrhli všechny síly do útoku a hnali se za vyrovnávací brankou. Ta přišla v 52. minutě, kdy podnikli rychlý brejk, Jakub Převrátil poslal centr na hlavu Matěje Štochla, který už si věděl rady - 1:1. Vítězný gól na 2:1 vstřelili domácí po rohu Jakuba Převrátila, když se hlavou tentokrát přesně a nekompromisně trefil Ondřej Kocourek.
Mirovičtí tak potvrdili roli velkého favorita, kdy nevyhráli po kvalitním výkonu, kterým by soupeře přehráli, ale vítězství ukopali. Důležité jsou však tři body, které se do tabulky počítají.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace