Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #637 o Deadpoolovi a Strážcích Galaxie


ikona
Mr. Hlad
deadpoolguardians of the galaxyjohn wickkeanu reevesmatrixquiet placevíkendový výplach
Bude mít Matrix sochu? Chcete se stát Star-Lordem? Kde můžete potkat Ant-Mana a Wasp? A proč zmizel Rick Moranis?  

Promrzlý výplach

Hra týdne
Hororové Tiché místo slavilo v kinech úspěch i napodruhé, takže se u Paramountu chystá spin-off (nakonec ho nebude režírovat Jeff Nichols a hledá se náhrada), ale i počítačová hra. A zatím vůbec nevíme, o čem bude, ale po kliknutí na web alespoň zjistíte, kdy bude. Přibližně

Frajer týdne
Rick Moranis je jméno, které možná mladším čtenářům nic moc neřekne. Ti starší si ale určitě vzpomenou na sympaťáka z Krotitelů duchů nebo z Miláčku, zmenšil jsem děti. Jenže před pár lety Rick zmizel. Jaký k tomu měl důvod? Zatraceně dobrý. V životě jsou důležitější věci než být komediální hvězdou v Hollywoodu. 

Souboj týdne
Keanu Reeves je borec a máme ho rádi za spoustu filmů. Jenže Matrix a John Wick jsou asi nejvýraznější a role Nea a Wicka ty nejzábavnější. Kdo z těch dvou je ale větší borec? V tomhle videu se to pokusili zjistit. 

Hororové ikony týdne
Barbara Crampton je jedna z nejslavnějších scream queens. Zahrála si ve filmech jako Re-animátor,  Obchoďák smrti nebo You‘re Next a teď se ve spolupráci s Fangorií rozhodla nafotit sérii stylových fotek, na kterých vypadá jako Frankensteinova nevěsta

Večeře týdne
Disney se snaží dojit prachy ze všeho, takže vás asi nepřekvapí, že v létě 2022 vypluje na moře výletní loď Disney Wish, ve které bude třeba Star Wars bar. Teď však byla oznámena i show nazvaná Avengers: Quantum Encounter. Půjde o speciální zážitkovou večeři s Ant-Manem a Wasp, kde si budou hrát se zmenšováním. Gothaj s cibulí bude určitě chutnat úplně jinak, když kolem člověka budou skákat superhrdinové. 

Hvězda týdne
A ještě jednou Keanu Reeves, protože tohohle sympaťáka není nikdy dost. Miluje ho celý internet a především proto, že je to člověk, co si prožil hodně ošklivé věci a ujasnil si životní priority. A snaží se být milý, empatický a prostě správný. Takže stojí za to něco se o něm dozvědět, abyste věděli, co má za sebou a proč byste ho měli mít rádi. 

Socha týdne
Město Regina v kanadském Saskatchewanu je rodištěm Leslieho Nielsena nebo hokejisty Ryana Getzlafa. Ale taky se tu narodil Wade Wislon alias Deadpool. Takže dává celkem smysl, že si pár fanoušků Deadpoola řeklo, že by tu měl mít sochu

Hra týdne
Před pár dny vyšli herní Strážci Galaxie. Ambiciózní vesmírná akce, která slibovala napravit herním adaptacím marvelovek reputaci po nepovedených Avengers. Já vám můžu říct, že se to povedlo a až to příští týden půjčím Karlovi, tak vám to řekne nejspíš taky. V každém případě poslední upoutávku si můžete pustit už teď.  

Dokument týdne
Animované What If…? skončilo a skončilo docela efektně. Seriál, ve kterém si tvůrci hráli s marvelovskými příběhy, jim dal víc prostoru pořádně se vyblbnout a oni toho využili. A brzy se budete moci dozvědět, jak vznikal. 

Duel týdne
Kolega do_od se vás minule ptal, jaký film Ridleyho Scotta máte nejraději. S přehledem skončil na prvním místě Vetřelec, za ním Blade Runner a řtetí Království nebeské. 

Dnes se podíváme na jednu čerstvou padesátnici. Padesáté narozeniny oslavila Winona Ryder a nás by zajímalo, který její film máte nejraději. Názvy pište do předmětu, do textu důvody. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace