Serie A - preview 11. kola: Cagliari chce z posledního místa

30.10.2021, 09:16, aktualizováno 01.11.2021, 08:44
Previews
Musa Barrow (© AFP)
Cagliari se propadlo na samotné dno tabulky italské nejvyšší soutěže, má co napravovat a začít může v pondělí večer. Ani Bologna na tom aktuálně není ideálně, když prohrála dvě utkání za sebou...
Bologna FC - Cagliari Calcio  (pondělí 20:45)
Sardiňané budou mít v pondělí večer možnost odpoutat se ode dna ligové tabulky, ovšem potřebují k tomu zvítězit na Renato Dall'Ara v Boloni. Rossoblu v posledních dvou kolech dvakrát prohráli, ale nutno podotknout, že hráli s neporaženými Neapolí a AC Milán. Cagliari by mělo představovat o poznání hratelnějšího soupeře, zvláště když je v tabulce poslední.

Jen jednu výhru dokázalo v deseti kolech získat Cagliari a s takovou bilancí není divu, že je poslední. Sardinský celek měl problémy už loni, ale poměrně zajímavě posílil a obecně se čekalo, že bude hrát mnohem výše. V této sezoně je zatím všechno špatně a zlepšit herní výsledky se nepodařilo ani Walteru Mazzaririmu. V týdnu Cagliari těsně podlehlo Římu 1:2, přestože od 52. minuty vedlo gólem Leonarda Pavolettiho. Ztracené body se pokusí přivézt zpět z Boloni, kde ale přes jedenáct let nevyhrálo.

Boloňa vyšla ze soubojů s Milánem a Neapolí bez bodu, ale především v utkání s Rossoneri předvedla srdnatý výkon. I v oslabení byla favoritovi vyrovnaným soupeřem, jenomže na body nedosáhla. Rossoblu budou chtít v pondělní dohrávce zvítězit po téměř měsíci.

Trenér Siniša Mihajlović bude postrádat Bonifaziho, Kingsleyho a Violu. Všichni tři laborují se zraněním. Ještě horší situace panuje v táboře Cagliari. Aktuální marodka čítá deset hráčů, jmenovitě Roga, Faraga, Ladinettiho, Cetera, Walukiewicze, Dalberta, Strootmana, Cácerese, Nandeze a Godína.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Soumaoro, Medel, Theate - De Silvestri, Dominguez, Svanberg, Hickey - Soriano, Barrow - Arnautović
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Zappa, Ceppitelli, Carboni, Lykogiannis - Bellanova, Grassi, Deiola, Marin - Joao Pedro, Keita
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.85 - 4.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Udinese Calcio  (neděle 12:30)
Už po obědě přivítají fotbalisté Interu Milán čtyři zápasy neporažené Udinese. Italského šampiona čeká ve středu důležitý souboj s Šeriffem Tiraspol v Lize mistrů, který potřebuje zvládnout za tři body a ještě před tím se bude muset vypořádat s nevyzpytatelným protivníkem na domácí půdě. Zebry porazily milánský velkoklub naposledy před čtyřmi lety, tehdy dokonce uspěly na San Siru výsledkem 3:1.

Čas od času Udinese dokáže Milánské obrat o body a povedlo se to i loni. Na San Siru sice Udine utrpělo debakl 1:5, ale domácí remíza 0:0 už měla svojí váhu.

Inter obhajuje Scudetto a před vlastními diváky se od něho čekají jen výhry. Už dvakrát ale doma nedokázal získat všechny tři body a přičteme-li k tomu i domácí vystoupení v Lize mistrů proti Realu Madrid, dostaneme se na tři soutěžní zápasy. V Serii A Inter remizoval na San Siru s Atalantou a také Juventusem, tedy přímými konkurenty v boji o nejvyšší příčky. I díky tomu se ztráta na vedoucí duo Neapol - AC Milán vyšplhala už na sedm bodů!

V týdnu si Nerazzurri splnili povinnost v Empoli, kde vyhráli hladce 2:0. O góly se postarali D'Ambrosio a Dimarco. Hodně se v létě mluvilo o tom, že odchod Lukakua týmu výrazně ublíží, ale nové posily zapadly dobře a v ofenzívě se stará o největší rozruch Edin Džeko. Za modročerné už se v Serii A stihl prosadit sedmkrát!

Až na čtrnáctém místě se nachází Udinese, což je dáno tím, že si připsalo jen dvě výhry. Od poloviny září klub nevyhrál a byť v posledních čtyřech kolech zapsal čtyři nerozhodné výsledky, v konečném součtu je to prostě málo. Udinese bude na San Siru outsiderem, ale v minulosti několikrát ukázalo, že se slavnějších značek neleká.

Dobrou zprávou pro Simona Inzaghiho je kompletní kádr. V tuto chvíli nemá Inter nikoho zraněného, ani jinak absentujícího, a proto si může dovolit rozložit síly do obou blížících se zápasů. Ani Udinese nijak nestrádá a před zápasem v Miláně hlásí jen jednu absenci. Kvůli zranění vynechá duel Pussetto.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Škriniar, Ranocchia, Bastoni - Dumfries, Vidal, Brožović, Çalhanoğlu, Perišić - Džeko, Correa
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Becao, Nuytinck, Samir - Stryger Larsen, Pereyra, Walace, Makengo, Udogie - Deulofeu, Beto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.34 - 8.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Spezia Calcio  (neděle 15:00)
Velkého favorita má odpolední duel na Stadio Artemio Franchi ve Florencii. Místní Fiorentina přivítá Spezii, která bojuje o záchranu a dle papírových předpokladů by měla získat tři body. Domácí v týdnu prohráli a v neděli se budou chtít opět přiblížit pohárovým příčkám.

Po dobrém začátku začala Fiorentina přeci jenom pravidelně ztrácet a v tabulce se propadla na deváté místo. Bodové rozestupy jsou však malé, takže jediné vítězství může Violu zase katapultovat blíž k evropským pohárům. Fiorentina už letos vyhrála pětkrát, stejné číslo svítí i v kolonce porážek. Je zajímavé, že jako jediný tým v celé soutěži ještě ani jednou neremizovala. Před nedělním zápasem ale na dělbu bodů pochopitelně vůbec nemyslí.

Pro Spezii by měl zisk bodu velkou váhu. Už předsezónní prognózy pasovaly Spezii na boj o záchranu a to se zatím potvrzuje. Spezia v minulém kole remizovala s Janovem 1:1 a v předchozích devíti kolech porazila akorát přímé konkurenty v boji o záchranu Salernitanu a Benátky.

V loňské sezoně sehrála Spezia s Fiorentinou vyrovnané utkání (3:3), ovšem to se hrálo v La Spezii. Na Stadio Artemio Franchi byla realita poněkud jiná a Fiorentina zvítězila hladce 3:0.

Fiorentina bude bez brankařské jedničky Dragowskiho, dalšími absentéry jsou Kokorin, Pulgar a González. Podobně je na tom i parta Thiaga Motty. Ve Florencii se kvůli zranění neobjeví Agudelo, Sher, Bourabia a Nguimba.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Odriozola, Milenković, Nastašić, Biraghi - Bonaventura, Torreira, Castrovilli - Sottil, Vlahović, Saponara
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Ferrer, Hristov, Nikolaou, Bastoni - Kovalenko, Maggiore - Strele, Verde, Gyasi - Nzola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.17 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Venezia FC  (neděle 15:00)
Janov i Benátky byly ve středověku významnými městskými státy a o několik století později se objevují i na mapě fotbalové Serie A. Jejich vzájemný duel je důležitý z hlediska záchranářských prací, protože oba patří mezi nejvážnější aspiranty na sestup.

Především pak Benátky, které zároveň plní roli nováčka. Na rozdíl od svého hostitele ale dokázaly už dvakrát zvítězit a do tabulky zapsaly osm bodů, což je v tuto chvíli drží mimo sestupové příčky. Benátky v týdnu nezvládly jiný klíčový souboj se Salernitanou a v Janově mají co napravovat.

Grifoni se rok co rok objevují v druhé polovině tabulky a i letos to vypadá na tuhý boj o záchranu. Po deseti kolech jsou na sestupových příčkách a v neděli mají ideální možnost posunout se vpřed, tedy pokud porazí Benátky. Janov v týdnu remizoval v La Spezii 1:1 a svojí sérii bez vítězství natáhl už na sedm ligových zápasů.

Oba tábory hlásí několik zraněných. Na straně Janova to jsou Vanheusden, Maksimović, Bani, Hernani a Fares. Co se týče Benátek, k dispozici nebudou Ala-Myllimaki, Lezzerini, Johnsen, Vacca, Ampadu i trenér Zanetti, kterého na lavičce nahradí asistent Bertolini.

Janov se s Benátkami potká po dlouhých šestnácti letech.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Ghiglione, Biraschi, Vasquez, Criscito - Rovella, Badelj - Kallon, Panděv, Cambiaso - Destro
Venezia FC - pravděpodobná sestava:
Romero - Mazzocchi, Svoboda, Ceccaroni, Haps - Crnigoj, Busio, Heymans, Aramu - Henry, Okereke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.56 - 3.96
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Empoli FC  (neděle 15:00)
Za poslední čtyři kola získalo Sassuolo solidních deset bodů a mimo jiné i skalp Juventusu. Výbornou formu se pokusí potvrdit proti papírově slabšímu Empoli, nicméně i hosté dokázali porazit Starou dámu a rozhodně je není radno podceňovat.

Už minulé sezony byly v podání Sassuola velmi vydařené a není náhodou, že provinční klub měl na evropském šampionátu i několik svých zástupců. Vedení klubu odvádí dobrou práci a nyní to vypadá, že se i podařilo zacelit díru po odchozím Robertovi De Zerbim. Alessio Dionisi dokázal týmu vtisknout svůj herní styl a v posledních kolech to začalo fungovat. Největší úspěch přišel na hřišti Juventusu, kde Neroverdi zvítězili nečekaně 2:1. Vysoko nasazenou laťku teď budou chtít přeskočit i proti Empoli a v tabulce pak vylepšit stávající jedenácté místo.

Empoli je sice outsiderem, ale podcenit ho domácí ekipa v žádném případě nemůže. Před týdnem Azzurri zvítězili v Salernu, ale v týdnu dle očekávání vůbec nestačili na mistrovský Inter. Pohodlnou výhru milánského velkoklubu zajistili D'Ambrosio a Dimarco. Tak jako tak už Empoli stihlo čtyřikrát zvítězit a v tabulce si hoví na slušném dvanáctém místě.

Oba celky se spolu potkaly naposledy v sezoně 2018/2019 a pokaždé vyhrál domácí tým. Sassuolo přehrálo Empoli 3:1, kdežto na stadionu Carla Castellaniho slavili zisk tří bodů Azzurri. Bohužel v téže sezoně ale Empoli spadlo do nižší soutěže.

Trenér Dionisi se bude muset obejít bez Obianga, Romagny a Djuričiće. O jedno jméno méně postrádá Empoli. Zraněný je Di Francesco a Ricci si odpykává karetní trest.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogério - López, Frattesi - Berardi, Raspadori, Boga - Scamacca
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, Ismajli, Luperto, Marchizza - Haas, Stulać, Bandinelli, Henderson - Bajrami, Pinamonti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 4.31 - 4.47
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Salernitana Calcio - SSC Neapol  (neděle 18:00)
Vedoucí Neapol čeká souboj s nováčkem Salernitanou. Hosté se krčí na předposledním místě tabulky a teď se v domácím prostředí pokusí o nemožné - skolit neporaženou Neapol. Parthenopei chtějí získat tři body a vyvinout tlak na AC Milán, který hraje o pár hodin později na horké půdě AS Řím.

Salernitana teprve letos postoupila do Serie A a teprve v říjnu dosáhla na premiérové vítězství. Doma těsně přehrála CFC Janov a v týdnu zapsala i první venkovní výhru, tentokrát nad jiným nováčkem Benátkami. Hlavním cílem Salernitany je pochopitelně záchrana, a proto jakýkoliv bodový zisk proti týmům z čela tabulky může mít cenu zlata.

Neapol bude na stadionu Arechi v roli jasného favorita, ale zápas nesmí podcenit. Trenér Luciano Spalletti zatím odvádí skvělou práci a Neapol je pod jeho vedením neporažena. Před týdnem sice poprvé ztratila body remízou 0:0 v Římě, ale v týdnu si vše bohatě vynahradila a nebezpečnou Boloňu smetla hladce 3:0.

Parthenopei čeká ve čtvrtek další díl základní skupiny Evropské ligy a náročná cesta do Polska, kde se potkají s vedoucí Legií Varšava. Utkání také potřebují zvládnout, protože jim na záda dýchá anglický Leicester a bez šance ještě není ani Spartak Moskva.

Salernitana se naposledy potkala s Neapolí v roce 2009 v rámci Coppa Italia a úspěšnější byli Parthenopei. Potvrdí roli favorita i po dvanácti letech?

Co se týče absencí, tak hůře je na tom domácí strana. Salernitaně budou scházet Capezzi, Bogdan, Ruggeri, L. Coulibaly i M. Coulibaly. Beze ztrát se ovšem neobejde ani hostující tým. Luciano Spalletti nemůže počítat s útočníkem Osimhenem, dále Ounasem, Malcuitem a Manolasem.
Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Belec - Zortea, Strandberg, Gyomber, Ranieri - Obi, Di Tacchio, Kastanos - Ribéry - Djurić, Bonazzoli
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui - Anguissa, Fabian Ruiz, Zieliński - Politano, Mertens, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.65 - 5.65 - 1.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - AC Milán  (neděle 20:45)
V neděli večer je v Itálii na programu velký šlágr mezi AS Řím a AC Milán. Hosté ještě neprohráli a společně s Neapolí se přetahují o průběžné vedení. Rossoneri čeká v tomto kole opravdu náročný test, protože se představí na Stadio Olimpico proti partě, kterou vede "The Special One" - José Mourinho. Coby bývalý trenér Interu má na jeho městského konkurenta pochopitelně o to větší chuť.

Pro AC Milán jde o hodně náročný program, protože už v týdnu potřebuje bezpodmínečně zvládnout domácí souboj s FC Porto v Lize mistrů a další víkend přivítá v městském derby Inter. A pochopitelně i utkání v Římě má velkou důležitost. Milánští se chtějí udržet v kontaktu s vedoucí Neapolí a pokud možno využít její případné zaváhání a osamostatnit se na čele tabulky.

"AS Řím je jeden z mála týmů, který doma neprohrává. Jsou zároveň jediným týmem, který dokázal zastavit Neapol. Jsou silní, kvalita je na špičkové úrovni a mají charakter. Čeká nás důležitý zápas v těžkém prostředí, ale jsme připraveni," nechal se slyšet kouč AC Stefano Pioli, který se zároveň těší na svůj "minisouboj" s José Mourinhem, se kterým se nikdy předtím nepotkal. "Je to skvělý trenér, skvělý manažer. Všude, kde byl, tak vyhrával. Je skvělý v tom, že týmu vtiskne svojí mentalitu. Ale nebude to Pioli versus Mourinho, bude to Řím proti Milánu."

Milánští mají v Serii A výtečnou formu. Společně s Neapolí jsou jedinými dvěma týmy, které ještě neprohrály. Rossoneri se v týdnu trápili s Turínem a houževnatého soupeře nakonec udolali jedinou brankou Oliviera Girouda.

Slušně začal sezonu i AS Řím, který se chce vrátit do první čtyřky a zajistit si účast v Lize mistrů. K naplnění cíle angažoval před sezonou ostříleného Mourinha, ale po slibném začátku začal pravidelně klopýtat. Dvě výhry v řadě zapsal jen v prvních kolech, pak pokaždé úspěch proložil nezdarem. Po porážce s Juventusem a remíze s Neapolí Římané konečně zabrali a na půdě Cagliari zvítězili 2:1. AC Milán pochopitelně představuje větší sousto a Mourinho si jako obvykle věří. "Rád hraji proti nejlepším týmům a myslím, že se mi to podařilo přenést i na mé hráče. Je pro mě potěšením hrát s týmy, které jsou v tabulce nad námi a mají jiné cíle. Dává nám to motivaci, takže v tom nevidím problém," prohlásil Mourinho.

Také AS Řím letos startuje v pohárové Evropě a ostudu, kterou si uřízl v Norsku při zápase s FK Bodø/Glimt, mají fanoušci Giallorossi ještě v živé paměti. Už ve čtvrtek přitom může dojít ze strany Vlků k nápravě, protože norský celek zavítá do věčného města.

AS Řím bude bez Spinazzoly a stopera Smallinga, jinak má Mourinho pohromadě všechny klíčové muže. Totéž se nedá říci o Rossoneri, byť se do kádru vrátil Theo Hernández a konečně se vrátí i Brahim Díaz. Na marodce AC ale pořád zůstávají brankáři Maignan s Plizzarim, dále bývalý Říman Florenzi, Messias, Castillejo a Rebić.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Patrício - Karsdorp, Mancini, Ibaňez, Vina - Cristante, Veretout - Zaniolo, Pellegrini, El Shaarawy - Abraham
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Calabria, Tomori, Kjaer, Theo Hernández - Bennacer, Kessié, Saelemaekers - Díaz, Leao, Ibrahimović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.52 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - SS Lazio  (sobota 15:00)
V sobotu odpoledne se v Gewiss Aréně představí dva pohároví zástupci Atalanta a Lazio. Oba celky se netají tím, že chtějí skončit do čtvrtého místa a zajistit si Ligu mistrů pro příští rok. Atalanta je aktuálně pátá, Lazio hned v závěsu šesté.

Diváci se mají rozhodně na co těšit. V zápasech Atalanty s Laziem padá hodně gólů, navíc se oba týmy uprostřed týdne vítězně naladily. Orobici zdolali Sampdorii 3:1 na její půdě a římský celek zase udolal jedinou brankou ve formě hrající Fiorentinu. Už po deseti odehraných kolech to vypadá na tuhý boj o pozice zaručující Ligu mistrů a tam pochopitelně ani jeden z aktérů sobotního klání nechce chybět.

Atalanta na začátku sezony nehrála optimálně, ale nyní to vypadá na návrat ztracené formy. Už zápas s Manchesterem United v Lize mistrů ukázal, že se s ní musí stále počítat a to na všech frontách. Atalantu čeká nejprestižnější klubová soutěž zase v úterý a to na svém stadionu přivítá již zmiňovaný Manchester.

V pohárové Evropě startuje i Lazio. Svěřenci trenéra Maurizia Sarriho hrají Evropskou ligu a v těžké skupině chtějí postoupit. Ve čtvrtek mají na programu druhý zápas s Olympiquem Marseille, tentokrát na francouzské půdě.

Maurizio Sarri si velmi pochvaloval výkon svých svěřenců v zápase s Fiorentinou. Lazio díky brance Pedra získalo veledůležité tři body a udrželo se v kontaktu s předními příčkami. "Myslím si, že jsme odehráli nejlepší zápas v letošní sezoně, výkon byl dokonce lepší než proti Interu a AS Řím," prohlásil Sarri.

Biancocelesti budou chtít proti Atalantě napravit předchozí venkovní vystoupení. V Boloni totiž inkasovali tři góly a ve Veroně dokonce čtyři - v obou případech pak jednoznačně prohráli. V minulé sezoně se Laziu podařilo v Gewiss Aréně zvítězit, ovšem ve věčném městě se zase radovali Orobici.

Obránci Rafael Toloi, Berat Djimsiti, Merih Demiral, Robin Gosens a Hans Hateboer, ti všichni nebyli uprostřed týdne k mání. Gian Pier Gasperini očekává, že do souboje s Laziem už bude moci alespoň dva hráče použít. Znamenalo by to i návrat Martena de Roona na své obvyklé místo do zálohy. Chybět bude i Matteo Pessina, ale do útoku má Atalanta stále dost variant. Laziu bude chybět Mattia Zaccagni, což je jediná jeho absence.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Demiral, Lovato, Toloi - Zappacosta, De Roon, Freuler, Maehle - Pašalić, Iličić - Zapata
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Lazzari, Felipe, Acerbi, Hysaj - Lucas, Alberto, Milinković-Savić - Anderson, Pedro, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.90 - 3.48
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - Juventus FC  (sobota 18:00)
Juventus bude mít ve Veroně co napravovat. Předchozí zápas doma se Sassuolem prohrál a protože ztratil už dvakrát po sobě, měl by konečně zabrat. Hellas letos hraje doma dobrý fotbal, o čemž se přesvědčily oba římské kluby, navíc s Juventusem už tři zápasy v řadě neprohrál. Prodlouží tuto bilanci i pod bývalým obráncem Bianconeri Igorem Tudorem?

Je tomu skutečně tak! Hellas prohrál s Juventusem naposledy před dvěma lety. Loni se v obou případech zrodila remíza a v únoru předchozího roku Hellas doma zvítězil. Juventus tak nečeká ve městě Romea a Julie nic jednoduchého. Prohrály tu už oba římské kluby - AS Řím 2:3, Lazio dokonce 1:4!

Na lavičce Hellasu působí od nové sezony Igor Tudor, mimochodem dlouholetý obránce Staré dámy. Po matném začátku se začalo domácím dařit a v uplynulých sedmi kolech našli přemožitele jen v neporaženém milánském AC. V týdnu si Veronští přivezli bod z Udinese a tím navázali na předchozí vysokou výhru nad Laziem.

Porážka Juventusu v domácím zápase se Sassuolem fanoušky šokovala. Stará dáma tím přišla o devítizápasovou sérii neporazitelnosti napříč všemi soutěžemi a vlastně tím i potvrdila, že letos v Serii A nemá úplně optimální formu. Už začátek nové sezony se Juventusu nevydařil a i když přišlo zlepšení, získané výhry byly hodně upracované a vždy těsné. Hostům patří v tabulce až sedmá příčka s obrovskou, třináctibodovou ztrátou na první místo. Po Sarrim a Pirlovi se dostává pod velký tlak i oblíbenec Allegri.

Jiná písnička je to v Lize mistrů, tam jsou Allegriho svěřenci stoprocentní a doma proti Zenitu budou útočit na čtvrtou výhru a jistotu postupu ze základní skupiny.

Juventus bude bez Bernardeschiho, De Sciglia a zřejmě i Keana. Allegrimu se v minulém kole vrátil Rabiot, nicméně po poločase byl stažen a dá se předpokládat, že šanci od úvodní minuty dostane někdo jiný. Také do branky by se měl vrátit místo Perina Polák Szczęsny. Mimochodem zajímavá slova pronesl Giorgio Chiellini. Podle jeho názoru by se měl Juventus pokusit získat Gianluigiho Donnarummu z PSG: "Buffon a Donnarumma mají odlišné vlastnosti, ale Gigio rozhodně není průměrný brankář."

Co se týče Hellasu, tam nebude k dispozici jen Frabotta, který hostuje právě z Juventusu.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipó - Dawidowicz, Ceccherini, Magnani - Faraoni, Tameze, Veloso, Lazović - Barák, Caprari, Simeone
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, Bonucci, De Ligt, Sandro - Cuadrado, McKennie, Locatelli, Chiesa - Morata, Dybala
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.37 - 3.62 - 1.92
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - UC Sampdoria  (sobota 20:45)
Souboj z druhé poloviny tabulky se odehraje na Stadio Olimpico v Turíně, kde se potkají domácí Granata a Sampdoria. Bilance obou týmů je podobná - jedna výhra z posledních šesti kol. Ambice jsou přitom vyšší. Turín i Sampdoria by se rády viděly v první polovině tabulky.

A to pochopitelně není mnoho. Turín se letos chtěl zapojit do bojů o evropské poháry a nutno podotknout, že měsíc září mu vyšel náramně. Ve čtyřech zápasech ani jednou neprohrál a dohromady získal osm bodů. Následující měsíc říjen už tak slavný není. Tři porážky zcela zastiňují domácí výhru 3:2 nad Janovem. Jinými slovy - od Granaty to stále není ono.

Na druhou stranu úterní vystoupení proti AC Milán ukázalo, že určitý potenciál tam je. Turín sehrál s Rossoneri vyrovnanou partii, ve které rozhodovaly detaily a jediný gól Oliviera Girouda v úvodu utkání.

O den později utrpěla porážku i Sampdoria, která doma nestačila na Atalantu. V deseti kolech vyhráli Námořníci jen dva zápasy a rozhodně si nemohou vyskakovat. I od Sampdorie se čekalo více a aktuální patnácté místo je podobně jako umístění Turína velkým zklamáním. Od sestupového pásma jí vlastně dělí jen dva body.

V minulé sezoně na tom byla ve vzájemných zápasech lépe Sampdoria. V Turíně remizovala 2:2 a doma zvítězila po jediném gólu Candrevy.

Domácí kouč Ivan Jurić bude i v tomto zápase postrádat krajního obránce Ansaldiho. Turín má jinak kompletní kádr, včetně uzdraveného útočníka Belottiho, který už stihl nastoupit do utkání na San Siru. Sampdoria bude bez Verreho, jinak je také kompletní. Do základní sestavy by se měl vrátit veterán Quagliarella, jenž proti Atalantě nastoupil až v 66. minutě.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković-Savić - Djidji, Bremer, Rodriguez - Singo, Lukić, Pobega, Aina - Linetty, Brekalo - Belotti
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Yoshida, Colley, Murru - Thorsby, Silva, Ekdal - Candreva, Quagliarella, Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.73 - 4.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol1091022:328
2.AC Milán1091023:928
3.Inter Milán1063126:1221
4.AS Řím1061318:1019
5.Atalanta Bergamo1053218:1218
6.SS Lazio1052320:1717
7.Juventus FC1043314:1315
8.ACF Fiorentina1050513:1315
9.US Sassuolo1042414:1314
10.Hellas Verona1033422:1912
11.Empoli FC1040614:2012
12.Bologna FC1033415:2212
13.Turín FC1032512:1111
14.Udinese Calcio1025312:1411
15.UC Sampdoria1023514:209
16.Venezia FC102268:178
17.Spezia Calcio1022612:238
18.Janov CFC1014515:227
19.Salernitana Calcio1021710:227
20.Cagliari Calcio1013612:226

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (271)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Melchior

Povinná výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Pedro a Anderson zadarmo najlepšie posily

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
Francesco Totti AS

Bergamo

Reagovat
smazaný uživatel

To si robí srandu s tou zostavou

Reagovat
Francesco Totti AS

Snad si tam Simeone něco nechal od posledně.

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Nechal

Reagovat
Francesco Totti AS

Tak snad ještě neskončil

Reagovat
Dejwa

Hezky

Reagovat
cubinho

wow! Simeone cdlkem forma!

Reagovat
smazaný uživatel

do polčasu ma hetrik

Reagovat
Dejwa

Borec

Reagovat
GEGE

Reagovat
FCSL

Ronaldo to zase kurví koukám

Reagovat
svkmd

ten to už kurví v MANU

Reagovat
10

Allegri out, Tudor in

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
danko10

Daje Difra

Reagovat
10

Rozjížděč, mohl by přijít do Juve na 4 kola..

Reagovat
Mars

Arthur dobře nahrával na ten první gol, konečně nějaké finální nahrávky od něj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihal

Calma, calma

Reagovat
10

Morata zase v depresi...a já už ji z něj dostávám taky

Reagovat
Whitemedia

to znám..

Reagovat
svkmd

Reagovat
Prefontaine

Možná tam ten Pirlo ještě mohl zůstat, zatím je rozdíl akorát v Allegriho platu...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to o dost horší jako za Pirla

Reagovat
10

a to nešlo, to si nikdo ani nedokázal představit...

Reagovat
Mars

Tak Allegri se stejně platil zároveň s Pirlem, a teď se zase platí Pirlo zároveň s Allegrim, tak ono to je asi fuk.

Reagovat
10

Pirlo měl smlouvu na rok

Reagovat
Mars

Tak super.

Reagovat
10

Njn, měl asi milion, Max má 9m na 4 roky...v tom se asi vedení nikdy nepoučí

Reagovat
smazaný uživatel

Zakladná zostava ako Juventus B

Reagovat
smazaný uživatel

Chiellini

Reagovat
Csaplárova past

Juve

Z te zalohy se musi byt fanouskum na zvraceni. Takovi zoufalci tam ....

Reagovat
svkmd

Reagovat
M11

352 tam dej.. tohle je nedustojne

Reagovat
Mr.Jindros

352 vypadá při té nízké kvalitě středu zálohy a obrany jako ideální volba

Reagovat
10

Vždyť tohle skoro 3-5-2 je...Danilo dopředu nechodí, zůstává u stoperů, útočí Sandro, na druhý straně Cuadrado, v útoku 2 hráči

Reagovat
10

Resp. ne skoro, tohle je hybridní 3-5-2

Reagovat
M11

V utoku byl dnes jen valejici se Morata

Reagovat
10

Tak Morata je jen v sestavách před zápasem, pak se vypařuje...takhle dole jsem ho asi ještě neviděl. A to je v totální depresi velkou část kariéry...

Reagovat
kbtk23

Juve nechce hrát LM nebo co ? Btw ta záloha je otřesna, tam není ani vůbec žádná kvalita. Proč v základu nehraje Loca?

Reagovat
GEGE

Tudor to solidně nakopl.By mě zajímalo co si tak říka Di Fra,jestli má vůbec nějakou sebereflexi...Caprari zase skvělý ten zraje jak víno

Reagovat
10

On vlastně "jen" vrátil všechno, co tam udělal Jurić...ten tým je dobře složenej, Barák nebo Ilić by v Juve hráli základ

A Caprari nahradil Zaccagniho parádně, ten hraje v repre formě

Reagovat
DelPiero137

Co sa to zase deje s tym muzstvom? Po zapase s CFC, to vyzeralo nadejne. Vydrzalo to az 3 zapasy… opat ziadna koncetracia, nasadenie (Sassuolo a tento polas som nevidel)?

Reagovat
Il Architetto

Ubohý tým, ztráta času se na to koukat.

Reagovat
M11

POTTER !!!

Reagovat
10

Konečně Mc!

Reagovat
10

Chudáci ty děti, co sedí za Nedvědem

Reagovat
snuff24

Juve zase zázračně vyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

82 minuta a Morata stále tam...

Reagovat
10

Jestli někoho napadne vykoupit Moratu, tak jsou to definitivně sabotéři jako Paratici...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Deki

Sakra, tak nakonec jsme Juventusu darovali z posledních 3 zápasů body jen my... ztráta

Reagovat
10

Taky jste byli z těch 3 zápasů herně nejslabší

Reagovat
Deki

Taky jste jen v tomto zápase dostali před koncem penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Daroval rozhodčí.

Reagovat
10

Ten magor na Nová Sportu spekuluje o odvolání Allegriho

Reagovat
LeonardoUžoa

Proč hned magor?

Reagovat
10

protože každej, kdo si umí dát dohromady 1+1, tak ví, že to je naprosto nereálný

Reagovat
FuckT

Jedine, co ma napada, je stare dobre 'mal suverenne najlepsi tim v SA a preto vyhral, inak je to amater ktory vie iba kazit futbal nechutnou hrou a vysledkami 1-0, ktore mu ale uz bez svetovych hracov nevychadzaju'. Vcera som to pocul na pive od fanusika Bayernu.

Reagovat
10

fanouškům Bayernu se to machruje

Reagovat
Airus

Jako, on je trenér kterého zajímá především výsledek. což je fajn. Teď ale musí vařit z vody, a relativně mu to jde. Většina našich ztracených bodů jde na individuální kiksy a v týmu není hloubka aby se mohli hříšníci vytrestat posazením na lavičku.

Když už se musí i Arturovi zvedat ego, tak je to špatný

Reagovat
mastakillah

Tenhle Juventus se mi sakra líbí

Reagovat
Pipo123

Herne to je tak na klub v tretej anglickej lige, aj ta taktika je tomu podobná

Reagovat
Liquid

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze Juve bude Seriu A v tej konferencnej lige prezentovat dostojne a nevyseru sa na to... (ani sa nepokusaj synak, Atletiko a Porto niesu Zenit a Malmo...)

Reagovat
Milan.B

Nebuc chuj.....

Reagovat
pistacik11

Porto je porovnateľné so Zenitom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pistacik11

Výsledky v Európe majú viac menej rovnaké, minulý rok v play off ligy majstrov vypadlo porto na ruskom tíme, takže nechápem tvoj výsmech.

Reagovat
fenixLFC

Za snahu o vtipek s chelsea ako ruskom time

Reagovat
pistacik11
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Benfica

Reagovat
DelPiero137

Lebo AC roky zbierali body do koeficientu v EL, UEFA atd

Ostatne ako vsetky ITA muzstva.

Reagovat
LesyJePan

Naco je toto dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

oni vedia

Reagovat
10

víme, ale ty si dement bez špetky reflexe, protože jinak bys tyhle rádoby provokace po vašich trapasech s Rio Ave, Crvenou Zvezdou nebo teď naposledy Portem napsat nemohl...ale to bys nebyl ty, aby ses při každým příspěvku sám nekopnul do koulí

Reagovat
smazaný uživatel

trapasech? neviem o tom, ze by sme s nejakym z tych tymov nepostupili, na rozdiel od Juve, ktore by padlo uz v Rio Ave, o Porte ani nepisem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak počkať AC za 10 rokov vyhralo 1 Talianský superpohár, Juventus iba po najhoršej sezóna za 10 rokov s trénerom, ktorý nikdy netrénoval na najvyššej úrovni a on vyhral Talianský pohár a superpohár. V LM sme prvý v skupine a vy ? To mi nejako nevycházda

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa tu ides ohanat historiou, tak si spocitaj, kolko krat ste LM vyhrali a kolko krat ju vyhralo AC...

Reagovat
kbtk23

Reagovat
Largo

Daje Roma!!!!

Reagovat
Dejwa

Barella je nějakej vyplej

Reagovat
Mihal

Tych 30 mega za Correu to bola cista kradez od Lazia

Reagovat
Dejwa

Kromě toho prvního zápasu je hroznej.. hlavně mi přijde, že je jakejsi línej, ten neudělá ani krok navíc

Reagovat
Pipo123

Tak hral celé svoje pôsobenie v Laziu, od neho nemôžeš očakávať nejaký pressing, bránenie, borec má dva metre a nejde ani do súboja. Na druhej strane má skvelé technické vlastnosti, takže to vyvažuje

Reagovat
Dejwa

Umí udělat rozdíl, to je hlavní

Reagovat
lnterista

Na základ to není no

Reagovat
snuff24

Tohle místo Belottiho to mě fakt sere

Reagovat
lnterista

Je to borec

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

Hate zafungoval

Reagovat
snuff24

CORREAAA BŮH VŽDYŤ TO ŘÍKÁM

Reagovat
Dejwa

Hezky, už jsem myslel, že zas budou nervy do 90

Reagovat
Mihal

Este budu, neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlahovic i

Reagovat
mastakillah

Proti Verobě bez Koulibalyho to není kua dobrý

Reagovat
mastakillah

Veroně

Reagovat
mastakillah

Ten Zambo je fakt borec … Přesně takovýho hráče jsme potřebovali. Po kolikáté už patří k nejlepším na hřišti

Reagovat
popltak

Reagovat
maras93

Krunič základ, jasná výhra.

Reagovat
Stana95

Zaniolo

Reagovat
fRRR

Fotbal!

Reagovat
rossoneri89

Ibraaaaaa Grandeeeee

Reagovat
fRRR

IBRAAAAAA

Reagovat
maras93

Ibraaaaa krááál

Reagovat
FORZAMILAN

ZLATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
FORZAMILAN

Komentátor: the big man's back

Reagovat
fero_hora

Krasny gól

Ale nezachytil som. Za co dostal zltu?

Reagovat
fRRR

Asi něco s oslavou...

Reagovat
smazaný uživatel

piskali na neho po gole tak ich este povzbudzoval ze viac

Reagovat
fero_hora

Wtf

Reagovat
Largo

Zatim vede lepsi tym, zaslouzene no. U nas ta leva strana vubec nefunguje.

Reagovat
Lech

Reagovat
maras93

Škoda

Reagovat
FORZAMILAN

Zlatan byl v ofsajdu, škoda ....

Reagovat
maras93

Hezkej 1. poločas, zabavnej fotbal

Reagovat
bobis21

Zatím klidný poločas. Kjaer má od eura neskutečnou formu

Reagovat
FORZAMILAN

Hodně dobrej poločas z naší strany

Reagovat
Lech

AC lepsi. Zlatan porad jinde. Nase hra je zalozena na tom co hraci predvedou individualne, anebo co za "genialitu" vymysli Pelle

Reagovat
danko10

Pomaličky nám tu bobtná problém za 23 mega.

José to má podľa mňa úplne v piči. Tam bude skladať to svoje brejkové 4231 v hlbokom bloku, bez ohľadu na to, že tí hráči na to individuálne absolútne nemajú predpoklady, dokedy nedostane v januári zlatý padáčik a pohodička. Potom už len nejaký Katar a šup do dôchodku.

Reagovat
Largo

Pro me proste Mourinho nebyla dobra volba. Ne, kdyz byl volny Sarri.

Reagovat
smazaný uživatel

Leao

Zlatan

Reagovat
FORZAMILAN

Škoda, no, ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

to není pencle

Reagovat
mastakillah

Reagovat
fRRR

Zlatan

Mimochodem velkej bigup dneska Piolimu za to jak vytáhl linii a Kjaerovi a Tomorimu jak tam sázej hezký dlouhý balóny, to je ne úplně standardní od nás, ale funguje to parádně.

Reagovat
Lech

Nebyla pico, var chcanka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LesyJePan

Jasna

Reagovat
Largo

Bejt to ve stredu pole, tak to nepiska, o tom jsem presvedcenej. Telo na telo.

Reagovat
LesyJePan

Moj nazor je ze penalta ale ok beriem.

Reagovat
Largo

Taky to tak beru, i kdyz mi to proste prislo jako klasickej zakrok telo na telo, nic vic. Ale jinak to sudi zvlada dobre.

Reagovat
Nuno čomes

Haha dobře vymyšlená penalta.

Reagovat
LesyJePan

Ty komediant

Reagovat
Nuno čomes

Ty jsi dobrý dement nebo jsi slepý? S vama už to normálně ani nejde, zaslepenost lvl 1000 a pořád jen samé výmluvy. Standardní souboj a navíc obránce hrál míč. Sudí vám nabídl pojistku, být tebou tak mlčím a šoupu nohama.

Reagovat
LesyJePan

Najprv ho strčil zozadu, potom hral loptu, vsak to prehravali x krat, mohol si si to vsimnut keby si nebol sprosty ako lopata.

Reagovat
Largo

Reagovat
Nuno čomes

Ne tohle nemá smysl rozebírat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Co to meleš, vždyť do něj strčil

Reagovat
Largo

Telo na telo.

Reagovat
FORZAMILAN

Než odehrál balón, tak do něj strčil. Zlatan by to jinak ustál, on není padací typ

Reagovat
Nuno čomes

Prosimte už stačilo..

Reagovat
FORZAMILAN

No to bych mohl říct to samý o tobě

Reagovat
Nuno čomes

Já ti nevím, ale zatím to kromě fandů AC vidí všichni stejně

Reagovat
smazaný uživatel

naco sa hadas s pacientom...

Reagovat
Largo

Reagovat
Stana95

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stana95

však fotbal je kontaktní sport

Reagovat
Eldarion

Reagovat
mastakillah

Souboj tělo na tělo, jen Zlatan odletěl, jak papír …

Reagovat
GEGE

buď si slepý a nebo jen hloupý...

Reagovat
mastakillah

Od tebe to sedí …objektivita značka 0 Jak se říká pro hlupáka, každý hloupý

Reagovat
Largo

Nemusis urazet ostatni jen proto, ze se trapne a nemistne domnivas, ze mas pravdu.

Reagovat
GEGE

i komentatori se nakonec shodli,ze ho nejdriv tefil do nohy...ale jestli to sledujes v rozliseni 240p tak se nedivim,ze si to nevidel...

Reagovat
Largo

Uz se jen ztrapnujes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Jak píšu, standardní souboj a obránce hrál míč. Ani komentátor nechápal za co to fouknul tezko říct, co mu na monitoru pustili

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Stana95

je to tak, taky bych ji nefoukl ... fotbal je pokud vím kontaktní sport, a tady to pískání sebemenšího doteku ve vápně je prostě kokotina

Reagovat
smazaný uživatel

najskor zavadil o Zlatana az potom zahral loptu... Uz stacilo strapnovania sa ci?

Reagovat
Lech

Zavadil telem, pak hral mic, v tem moment uz mal zlatan obe nohy ve vzduchu

Reagovat
smazaný uživatel

zobral mu nohy pred tym ako sa dotkol lopty...

Reagovat
Lech

Jojo jose. A proto ma Maresca ban

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Reagovat
Bily

penalta NE

kopaná je kontaktní sport, nohama vše balón, že se dotknout v rychlosti pasama, a dědek spadne

Reagovat
rossoneri89

Kraaaasa..... 2 neuznane krásne góly... A zaslúžene penalta.... Pome ešte....

Reagovat
Shevchenko

Hodně suverénní výkon, zírám

Reagovat
Mihal

Tiez som prekvapeny ako s prehladom ich prehravate. Ale je pravda ze od AS som cakal trochu viac.

Reagovat
Salfovic

A Abraham zase ani gól.

Reagovat
M11

Co to bylo

Reagovat
Nuno čomes

Myslíš tu červenou nebo ten skok pod nohy?

Reagovat
M11

Ten zakrok Hernandeze

Reagovat
Nuno čomes

Ten byl dobrý. Tak kluci mnohdy vylézají rano z baru

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto je ACM veľmi slabé. 2:0 vedieme a hráči vedia, že rozhodca bude nejakým spôsobom kompenzovať prísnejšiu penaltu, treba byť jednoducho nad vecou. Ale mi nie, na ihrisku vyrobíme po piatich minútach takúto netaktickú vec ... A celý zápas si zbytočne komplikujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maras93

No super. Na Inter bez Thea je paráda..

Reagovat
Mihal

To moze byt paradoxne pre vas lepsie.

Reagovat
Shevchenko

Proč?

Reagovat
Mihal

Parkrat sme uz vyuzili otvoreny priestor po jeho utocnych vypadoch

Reagovat
Eldarion

Ale to bol u vás ešte Hakimi.

Reagovat
Mihal

To je tiez dobry postreh.

Reagovat
maras93

No, jestli tam bude Toure tak to pro nás lepší nebude

Reagovat
maras93

viz co předvedl ted

Reagovat
Mihal

Kalulu tam nehrava?

Reagovat
fRRR

Hůř než Touré.. i Calabria je většinou na týhle straně o třídu horší.

Reagovat
fRRR

O třídu horší než na druhý straně, ne než Touré

Reagovat
maras93

Jak kdy. Doufám, že proti vám bude, ikdyz min. týden si ho tam dost mazal Singo.

Reagovat
maras93

Proč myslíš?

Reagovat
fRRR

Tak zrovna jsem chtěl psát, že ta disciplína dneska fakt hodně za houby

Reagovat
fRRR

A byl to předtím vůbec faul nebo ne? Ptám se upřímně...

Reagovat
LesyJePan

Jasne hodil sa mu pod nohy … cudny ale faul

Reagovat
fRRR

Já myslel to jak nám sebrali ten míč před tou redkou...

Reagovat
maras93

Se divim, že tam nedal ještě jednoho brankáře.

Reagovat
maras93

Kjaer fakt borec fuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Kjaer ho narval do nohy, to samý co Dumfries proti Juve

Reagovat
Mihal

Reagovat
GEGE

jasna....

Reagovat
smazaný uživatel

Daleko větší intenzita než od Dumfriese Ale tak VAR rozhodčí šel už nejspíš do auta, aby se vyhnul zácpě

Reagovat
swatm

myslim si ze tohle bylo horší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Fakt? Tak jakto, ze to prošlo? Vidíš toho jsem si původně ani nevšiml. Mluvili o ruce, tak jsem to sledoval, ale odehrál to nohou.

Reagovat
Shevchenko

Komentátor mimo no

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka byla u těla, ale to nakopnutí od Kjaera bylo zcela evidentní.. Fakt nechápu VAR v Itálii, to je tragédie.

Reagovat
Nuno čomes

Minulý týden tady vyskakovali certici z krabičky, jaká byla jasná, i když hráč sel pryč od hry. A tady toto projde na pohodu, navíc predtim ji foukne na druhé straně za nic. Fakt tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Dumfries se ho oproti tomuhle skoro ani nedotkl. Je to komedie s tím VAREM v Itálii, bohužel..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nuno čomes

Vždycky budu proti takovým kontaktům na penaltu, za mě to jsou hlouposti a ne fauly, ale když to tady všichni berou v nějakém kontextu co se kdy kde v jiném zápase fouklo a že je to prý trend, tak tady není co řešit. AS dnes dost poškozeno.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mi tu chybí názorny od neutrálních fans, zdejší komentáře jsou ud fandů konkurenčního Interu a AS. Za mě od Ibaněze určitě penalta byla, před vyloučením Thea to vypadalo na faul od Afeny, bez varu by AC dalo dva góly z offsidu a na Pellega to podle mě nebyla, oba tam šli stejně a šlo o běžný souboj ve vápně. A to píšu jako fanoušek AS.

Reagovat
Nuno čomes

Tohle je tezký kalibr.

Reagovat
10

Já myslím, že i pokud bys viděl první zápas Serie A po 10 letech, a neznal ten "rigorini" metr, kterej rozhodčí s VAR nasadili, tak po zákroku na Ibru musíš vnímat jako penaltu i ten zákrok Kjaera.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí letos neskutečně AC drží

Reagovat
Bily

nevím jestli v jiných zápasech, ale dneska jim šel (i napíšu dost) naproti , viz poslední pisknuti faulu (nemyslím Veretouta).

Pokud pisknul kontakt (nevím kde) na "namyšlence", tak ji mohl i na Pellegriniho, Kjaer ho trefil do nohy!

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
smazaný uživatel

zalez

Reagovat
Maritazzi

VAR výsměch. My jsme byli hrozní do toho vyloučení, ale tohle je další prasárna.

Reagovat
stuff

Vynikajuci zapas

Reagovat
Nuno čomes

No prosím, takže nakonec rozhodla vymyšlená penalta

Reagovat
smazaný uživatel

kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Ibaněz se Ibri skoro nedotkne a je to pětka, Kjaer nakopne Pelleho do lejtka a nic....jděte do prdele

Reagovat
Largo

Reagovat
Shevchenko

No ten Kjaer to se klidně mohla pískat penalta.

Reagovat
Nuno čomes

*měla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

druhý poločas 20:1 na střely

Reagovat
Largo

AC lepsi, co se da delat. Zabrali jsme pozde.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez vyloučení by žádné "zabrali" nebylo, zvlášť když Mourinho pošle o půli do hry 18-letýho kluka, co už minule ukázal, že do nepříznivého stavu zatím nepatří. Hlavně, že Eldor hnije na lávce zatímco Abraham hraje snad nejhorší zápas za nás a Miki je už dobrý měsiíc úplně z formy resp. mu pozice na kraji vůbec nesedí.

Reagovat
Largo

To je jedno. Klíčový je, že hrajem, až když musíme. Ne jen dneska, pokaždý.

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
smazaný uživatel

65 minút hráme v pohode, jasný zápas a potom prásk. Behom chvíle sa tam necháme 30 minút fackovať

Nuž ale zasa 3 body do tabuľky

Reagovat
BaggioRoberto

Když Theo udělal takovou klukovinu. Ale až na ten úplnej závěr se to ubránilo celkem v klidu.

Reagovat
pastal

Hráči AC dobře pokouri sudím po cestě domů (jestli piskl takovou penaltu tak v 90 mohl taky ale to ne to se raději ani nebude koumat) !!!Jako fanoušek AS jsem násrany dost ani ne na sudí ale na výkon co Řím do 65 minuty hrál ani jedna střela na bránu to je ubohé , dokud bude hrát Cristante a Mikhitaryan v základu lepší to nebude bohužel.AC sintru body zaslouží mají ve hře systém ale ta pachuť sudích tam je

Reagovat
Lech

Cristante patri v Mourinhove fotbalu k tomu lepsimu

Reagovat
smazaný uživatel

Fanusikovia AS uprimne, ak by ste dnes uhrali aspon bod bolo by to nespravodlive, ci?

Reagovat
Francesco Totti AS

AC o třídu jinde, bod by byl zázrak

Reagovat
pastal

Ano bylo nemám problém přiznat že AC herně lepší a když na place bylo stejné množství hráčů tak Asko nemělo ani střelu ale když už vám zmrd piskl tohle tak v klidecku v 90 měl písknout pro AS penaltu ale nejsme Juve nebo AC tak se to ani nekontrolovalo Silnější pes mrda se říká a tak to i v Itálii a v jiných ligách je bohužel i s Varem kde se nahlíží na stejné situace úplně jinak

Reagovat
Savi

AC potrebuje do LM aj pristi rok kvuli prachum a majitele mohli klub prodat proto ta tlacenka

Reagovat
smazaný uživatel

tlacenka

Reagovat
smazaný uživatel

pravda je, ze Kjaerov zakrok je posudzovany ako penalta len pre ten fail co odpiskal rozhodca v zapase Inter - Juve...

Reagovat
Largo

Ano, bylo, AC si vyhrat zasluzilo, o to se nepru.

Reagovat
smazaný uživatel

takže vás protlačí rozhodčí, ale protože sme hráli hůř, tak je to v pořádku....

Reagovat
Stana95

Reagovat
10

To je tady strašně častá argumentace. Přitom každej zápas rozhoduje relativně pár situací, ne celkovej estetickej dojem.

Reagovat
FuckT

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
ED91

Reagovat
Airus

Reagovat
FuckT

Reagovat
smazaný uživatel

teba asi tlaci v hlave nejaky nador na mysliace centrum a brani ti rozumne mysliet...

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopils, nevadí, ani jsem to nečekal

Reagovat
Lech

AC bylo jinde, zaslouzili si vyhrat vykonem. AS sice hralo hrozne, ale stacilo kdyby nas rozhodci xkrat nezarizl a byl by z toho pro AS zisk minimalne jednoho bodu. Mohlo to dopadnout uplne jinak, ale pro me za me, nic nemeni fakt, ze s Mourinhem hrajem na nahodu, na individualni zablesky geniality, nakopavane mice na Abrahama ktery neni Dzeko co ma vedle sebe Salaha, a jeste k tomu s 13 hracema od zacatku, pricemz zaklad hrajou furt ti sami ( = Mourinhova chyba)

Reagovat
FuckT

Podla mna prehanas, bodovo to nie je u vas az take strasne a vykony proti vacsim klubom boli z vasej strany dobre, proti nam dokonca vyborny vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

ano mohlo to skoncit aj 4:0 prvy polcas pre AC...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele