Kdo stojí za novou elegantní image Petra Koláře?

Autor: Jana Černá

Petr Kolář | Foto: se souhlasem Simona Pechalová
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Známá stylistka celebrit, významných podnikatelů a firem se Simona Pechalová rozhodla vrátit do České republiky. V posledních letech se aktivně věnovala práci stylistky v Itálii, přímo v kolébce italského módy v Miláně.

V tomto městě studovala také na prestižní škole módní design a personal shopper. Své zkušenosti z tohoto módního centra přinesla nyní k nám a snaží se nabízet ty nejšpičkovější služby svým klientům, ať už je to styling nebo osobní nákupy.

Stylistka Simona Pechalová | Foto: archiv VIPosobnosti

Sama Simona Pechalová k tomu říká: „Chtěla bych tady jen pokračovat v tom, co jsem dělala již v Miláně, tedy věnovat se individuálním klientům. Specializuji se také na nákupy v zahraničí, což bude tady určitě něco méně obvyklého a tím pádem se to stane určitě přidanou hodnotou a navíc zvažuji i nějaké semináře, abych uspokojila i klientky, které nemají tolik prostředků na službu osobní stylistky. Nebráním se ani spolupráci se známými osobnostmi, což dokládá třeba poslední práce pro Veroniku Kašákovou, Davida Pastrňáka a jeho partnerku Rebeccu, Nikolu Buranskou nebo Petra Koláře”.

Stylistka se za krátkou dobu, co se vrátila do Čech stačila vybudovat síť klientů, kteří oceňují mezinárodní rozhled a „italské oko“, má za sebou několik focení pro významné osobnosti i jejich styling a také začala spolupracovat s časopisy, kde si žádají její svěží a nový pohled na možnosti, které móda má a které jsou tak nekonečné. Pokud tedy zákazníci hledají někoho, kdo jim řekne jaký styl by jim sednul, nebo potřebují kvůli pracovnímu vytížení někoho, kdo jim doplní šatník a nebo chtějí jen poradit pro výjimečnou příležitost, tak jméno Simony Pechal určitě zazní jako možnost, jak docílit nejlepšího výsledku a být sám sebou.

0