Chrudim: Město prodává dvě nemovitosti v centru města

01.11.2021 11:11

Usnesením č. Z/75/2021 schválilo záměr prodeje spoluvlastnického podílu ve výši id. 4/5 na pozemku p. č. st. 60 v k. ú. Chrudim, jehož součástí je stavba čp. 24, Chrudim I, bytový dům v Široké ulici, a to formou výběrového řízení.

Chrudim: Město prodává dvě nemovitosti v centru města
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

Výše uvedený objekt bytového domu je podsklepený, se dvěma nadzemními podlažími a s podkrovím bez účelového využití. V domě se nachází čtyři bytové jednotky s nájemci, kancelářské prostory a dva nebytové prostory. 

Anketa

Souhlasíte s tím, že hospodský musí od 1. listopadu kontrolovat bezinfekčnost?

hlasovalo: 42752 lidí

Prodej zmíněného spoluvlastnického podílu je nabízen k prodeji jako celek, vč. stávajících uzavřených nájemních smluv. Usnesením č. Z/76/2021 pak zastupitelé schválili záměr prodeje p. č. st. 32 v k. ú. Chrudim, jehož součástí je stavba čp. 44, Chrudim I, bytový dům ve Filištínské ulici, a to formou výběrového řízení. Výše uvedený objekt bytového domu je podsklepený, se dvěma nadzemními podlažími a nevyužitým podkrovím. V domě se nachází šest bytových jednotek s nájemci. Rovněž tato nemovitost je nabízena k prodeji jako celek, vč. stávajících uzavřených nájemních smluv.

V obou případech je jediným a rozhodujícím výběrovým kritériem výše nabízené ceny, která nebude nižší než 10 000 000 Kč. Zájemci o výše uvedené nemovitosti mohou zasílat písemnou přihlášku nejpozději do 16.00 hodin dne 29. 11. 2021.

Bližší informace k výběrovým řízením můžete získat na úřední desce města (zveřejněno dne 5. 10. 2021), příp. na Odboru správy majetku MěÚ Chrudim (Ing. Ladislav tichý, tel. 469 657 166, Mgr. Petra Benešová, tel. 469 657 161).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…