Třídílný seriál, který TV Nova právě natáčí a bude končit tragickou smrtí Ivetiny lásky Petra Sepéšiho (†25), počítá s pokračováním. To by mělo končit rokem 2014, kdy Iveta svůj život dobrovolně ukončila pod koly vlaku. „Nic vám nemohu potvrdit ani vyvrátit. Záleží přece na tom, jaký bude mít třídílná minisérie, která mapuje Ivetin život od jejích deseti let do roku 1989, úspěch,“ řekl Blesku Michal Prokeš z TV Nova. Nicméně nevyvrátil informaci, že souhlas k natáčení podepsal i Macura.

A k tomu může být důvod pouze jediný, a tím je pokračování seriálu, ve kterém postava Macury sehraje také svoji roli. Přesně tak, jako tomu bylo ve skutečném Ivetině životě. Což Blesku dokonce potvrdil i vdovec Josef Rychtář, který souhlas s natáčením také podepsal, stejně jako zpěvaččin syn Artur Štaidl (25), maminka Svatava (82) a sestra Ivana (55).

„Když za mnou přijel kvůli souhlasu pan režisér Michal Samir, hovořili jsme samozřejmě o případném pokračování,“ říká Rychtář a dodává: „A s tím já naprosto souhlasím. Ivetin životní příběh je opravdu silný a má začátek i konec, to dává teprve smysl.“ 

Macuru sice Rychtář vidí jako Ivetina škůdce, nicméně chápe, že patří do mozaiky jejího života. Že bude mít tedy seriál o naší nejkontroverznější zpěvačce úspěch, se dá předpokládat. A tak se zřejmě můžeme těšit i na pokračování, ve kterém se objeví další zásadní lidé jejího života jako syn Artur a jeho otec Ladislav Štaidl (†75), první zpěvaččin manžel Jiří Pomeje(†54), druhý manžel Rychtář.

Záleží ale nejenom na úspěchu seriálu, ale především na synu Arturovi. „Kdyby Artur nesouhlasil, nikdy do třídílné minisérie nejdu,“ zdůraznil Blesku před natáčením Michal Samir (35), který se ujal nejen režie, ale napsal i scénář.

VIDEO: Život nejpopulárnější zpěvačky Ivety Bartošové

Video
Video se připravuje ...

Život nejpopulárnější zpěvačky Ivety Bartošové Videohub

Fotogalerie
43 fotografií