Moje šťastná hvězda

Co od muže nedostává?

Právě v těchto dnech slaví Dana Morávková (50) se svým manželem Petrem Maláskem (57) už 25. výročí svatby.


Na velkolepou slávu už se hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 několik týdnů jen třese. Nyní si ale tak trochu posteskla, že ačkoli by jí manžel snesl i modré z nebe, je jedna věc, které se jí od něj nedostává.


Masáže vyloženě nesnáší


Nestárnoucí herečka se před několika dny objevila na oslavě prvních narozenin masážního salonu a náramně si to užívala. Sama na tyto procedury nedá dopustit. Jenže manžel to má přesně naopak, a i když ho už několikrát prosila, aby ji namasíroval, nikdy se k tomu neměl, a to přesto, že má podle ní prý hodně šikovné ruce. 


Šperky místo romantiky


Slavný hudební skladatel má ale naštěstí jiná esa v rukávu. Na tu pravou romantiku při svíčkách ho sice asi moc neužije, na druhou stranu díky němu herečka procestovala už půlku světa a nějakou tu cestu má pro ni v plánu i nyní.


„Moje heslo je: Překvapovat a rozesmívat. Naložím ji do auta a někam vyjedeme,“ svěřil nedávno. Kromě toho se Dana může těšit i na další honosný šperk, na které si její muž  velice potrpí. „Dokonale zná můj vkus,“ pochvaluje si Dana. To pak na nějaké ty masáže jistě hodně  rychle a ráda zapomene.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden