1. 11. 2021

Rakeťák: Trailer na novou Pixarovku umí nalákat

Podívejte se na první trailer na novou pixarovku jménem Rakeťák, kterého všichni známe a máme rádi z Příběhu hraček!

hlavní obrázek

Vzhůru do nekonečna a ještě dál! Ikonickou hlášku z pohádky pro děti a některé dospělé Příběh hraček, která svou neuvěřitelnou pouť započala v roce 1995, není třeba asi představovat. A taktéž není třeba více detailu o samotné pohádce, kterou zná nejedno dítě. Nyní nás ale čeká lehká změna.

Studio Pixar už dávno prohlásilo, že makají na odnoži, která přiblíží příběh Bazze Rakeťáka. Nikoliv ale samotné hračky, ale přímo „konkrétního astronauta“, podle kterého hračka byla navržena. A to zní mnohem zajímavěji.

Sám trailer lehce prozradil, jakým směrem se studio chystá a že tentokrát nepůjde až tak o přímočarou zábavu pro děti, ale možná se bude útočit také na dospělejší diváky. Film působí totiž vyzráleji, více vážně s menší dávkou humoru. Je zcela možné, že se pletu a byl tak trailer jednoduše sestříhán. Ať tomu bude jakkoliv, sám trailer je výtečný a rozhodně nalákal.

Níže si ho můžete sami pustit a dejte nám vědět v komentářích, jak se vám trailer líbil. Premiéra by měla být v červnu příštího roku. Pokud si následně film pustíme v originálním znění, tak rakeťáka nadaboval herec Chris Evans. A co je také velmi zajímavé, tak trailer na Youtube si pustilo v prvních 24 hodinách 83 milionů diváků. Díky tomuto počtu se trailer na Rakeťáka dostává na druhé místo nejsledovanějšího traileru od studia Pixar. První místo stále drží dvojka Úžasňákových.

Trailer ke zhlédnutí


Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!