Hlavní obsah

Malý kluk se stal nečekaným hrdinou hokejového utkání

Bratislava

V závěrečné třetině nedělního utkání slovenské extraligy mezi HC Slovan Bratislava a HC Košice tečoval hráč hostí puk tak nešťastně, že trefil malého chlapce na tribuně. Košický kapitán Michal Chovan si vysloužil potlesk bratislavských tribun, když klukovi vzápětí daroval hokejku.

Foto: @ facebook HC Slovan Bratislava

Ilustrační foto.

Článek

Když puk trefil malého Dominika, okamžitě se k němu seběhli otec i další diváci. Do několika vteřin byli na místě také záchranáři, ale naštěstí nemuseli zasahovat. Dominik sice plakal v náručí otce, ale vážnější zranění neutrpěl.

Po dalším přerušení hry daroval Dominikovi hokejku košický kapitán a pak se na tribuně objevil maskot Slovanu Harvy a daroval klukovi tričko a další upomínkové předměty. Bratislavští diváci obě gesta odměnili velkým potleskem.

Domácí zvítězili 3:2 a udrželi si první místo v tabulce, ale diváci si určitě při odchodu ze stadionu pamatovali také hezké gesto kapitána Košic. „Potlesk pro hráče Košic na Slovanu, to je moment nevídaný," reagoval na situaci televizní komentátor, kterým byl Ondrej Rusnák, syn kapitána československých mistrů světa z roku 1985 Dáriuse Rusnáka.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Česko - Švýcarsko 3 : 0 dohráno
20240425T14 : 00:00+0200
Česko vs. Švýcarsko
Česko vs. Švýcarsko
Česko
Švýcarsko