Na svět se chystá další „koroňátko“, tedy děťátko, co bylo počato během pandemie viru covid-19. Další slavnou nastávající maminkou se stane modelka Denisa Spergerová, bývalá partnerka zpěváka a herce Adama Mišíka (24). Na jaře 2020 však začala randit s podnikatelem Viktorem Hajíčkem, mladým mužem, jemuž patří firma zabývají se distribucí mobilních telefonů a elektroniky. Ten předtím žil s youtuberkou Kristýnou Třešňákovou (26) alias Týnuš Třešničkovou, a byl s ní dokonce v Istanbulu, kde mladá kráska přišla k děsivým popáleninám, které jí změnily tvář i život.

Z lásky Spergerové a Hajíčka však vzešel nový život. Tuto krásnou novinku sdílela na sociální síti sama vítězka soutěže krásy Miss Czech Republic 2019, která reprezentovala Českou republiku na Miss World 2019 v Londýně a umístila se v TOP 10 Top Model. Na instagram dala fotku, na níž se svým přítelem drží fotku z ultrazvuku. „Asi je na čase se vám s něčím svěřit. Už 5 měsíců nosím v bříšku náš malý zázrak. Čekali jsme na správnou chvíli, abychom vám mohli tuhle novinku oznámit. Budeme rodina! Už se moc na tebe těšíme!“ radovala se půvabná brunetka.

VIDEO: Miss Czech Republic 2019 Denisa Spergerová: Po rozchodu s Mišíkem se upnula ke kariéře! 

Video
Video se připravuje ...

Miss Czech Republic 2019 Denisa Spergerová: Po rozchodu s Mišíkem se upnula ke kariéře! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Pod snímkem se to okamžitě začalo hemžit gratulacemi – například od modelek Terezy Budkové (31), I. vicemiss v České Miss 2009, Karolíny Kopíncové (23), Miss Czech Republic 2020, Kateřiny Kasanové (22), Kristýny Schickové (27), Nikoly Uhlířové (23) nebo Natálie Kočendové (21), která minulý rok bohužel o své miminko v šestém měsíci přišla. S blahopřáním přispěchala i Taťána Makarenko (32), zakladatelka a ředitelka národní soutěže krásy Miss Czech Republic.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený DENISA SPERGEROVÁ (@denisasperger)

Někdo by možná mohl namítnout, že je na těhotenství ještě příliš mladá – a je pravdou, že i sama Spergerová přiznala, že nešlo o plánované početí. Přesto si však svůj jiný stav užívá plnými doušky, a protože na ní ještě není vidět a bříško má zatím velice malinké, stále se věnuje modelingu. I po narození děťátka by se prý ráda vrátila zase co nejdříve na přehlídková mola. Jistě to pro ni nebude problém, jelikož se vždy pyšnila vyrýsovanou postavou, na které poctivě makala v posilovně. A ňadra má už teď vyztužená silikonem, takže ta svůj tvar také neztratí…
Fotogalerie
26 fotografií