Nejžhavější babička na světě Gina Stewart (51) nafotila další sexy snímky. Je neuvěřitelné s čím pózovala

Říká o sobě, že je „nejžhavější babička na světě“, a nyní Gina Stewart (51) prozradila své údajné tajemství krásy, jak píše deník Bild.de.

V souladu s ročním obdobím říká, že její tajemství je ukryto v dýni. Australanka na svém druhém účtu na Instagramu píše: „Věděli jste, že dýně mají neuvěřitelné zdravotní a kosmetické účinky?“.

Influencerka dále vyjmenovává další výhody této zeleniny a uvádí, že je vhodná jako prostředek proti cholesterolu, jako prevence rakoviny a k posílení imunitního systému. Kromě toho dýně obsahují různé složky pro boj proti stárnutí a díky antioxidantům je pleť bez vrásek a zářivě zdravá.

Proč pak matka čtyř dětí a babička nejméně jednoho vnoučete musí své příspěvky na Instagramu nápadně upravovat pomocí filtrů, zůstane nejspíš jejím tajemstvím. Když Gina Stewart před dvěma lety představovala svůj nový kalendář s akty, jednapadesátiletá žena stále zdůrazňovala, že vše na ní je čistě přírodní, jen prsa měla před několika lety operovaná. Věříte jí?

Zdá se však, že zdravotní tipy Australanky nejsou tak populární jako její další obsah, který sleduje více než 312 000 fanoušků.

Zdroj: Bild.de