Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Do Česka míří dvojník Krále popu. Španělský Jackson zazpívá v Brně

Podzim v moravské metropoli letos zpestří Španěl Sergio Cortes, který se Brňanům představí v podobě takřka nerozeznatelné od legendárního amerického zpěváka Michaela Jacksona. Rodák z Barcelony uhrane diváky svým identickým vzhledem i pěveckými schopnostmi.

Oficiální dvojník zesnulého Krále Popu se Brňanům předvede o státním svátku 17. listopadu při své Michael Jackson live Tribute Show. Do České republiky se Sergio Cortes v minulosti již několikrát podíval. Naposledy tuzemské diváky potěšil loni na podzim, kdy se do milovaného Michaela Jacksona převtělil na vystoupení v Praze. 

S Králem popu se španělský imitátor osobně setkal před čtvrt stoletím. „Měl jsem šanci se s ním pozdravit v roce 1996. Bylo to velice rychlé, ale pro mě naprosto zásadní,“ prozradil dvojník, který je známý pro svou autentickou podobu i hlas. V Brně vystoupí v originálních kostýmech, které diváky přenesou do dob před Jacksonovým úmrtím, kdy legendární americký zpěvák bavil svými signifikantními koncerty.

Sám Král Popu v České republice zazářil naposledy v září 1996, kdy v Praze zahájil světové turné k albu HIStory. Své největší hity zazpíval posluchačům na Letenské pláni a v hlavním městě strávil celkem tři dny. Zpěvák známý pro své hity Thriller, Billie Jean, Beat It i četné plastické operace nečekaně zemřel v červnu 2009 ve věku padesáti let. Příčinou úmrtí bylo předávkování silnými sedativy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Archiv Sergio Cortes

Štítky Sergio Cortes, Michael Jackson, král popu, imitátor, vystoupení, Brno, Česko, Barcelona, Praha, vzhled

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Česka míří dvojník Krále popu. Španělský Jackson zazpívá v Brně  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.